Becsapós nevű Fortnite packot ad a Walmart az MSI egyik gépéhez

Becsapós nevű Fortnite packot ad a Walmart az MSI egyik gépéhez

Az áruház weboldalán jelent meg a csomag, ami a "Street Ops" nevet viseli.

Bő másfél hónapja már, hogy az Epic Games összeállt az Nvidiával, aminek eredményeként azok a játékosok, akik 2018. november 29. és 2019. január 29. (vagy, amíg a készletek tartanak) között GTX 1070 Ti, GTX 1070, vagy GTX 1060 kártyákat vásárolnak, azok az alábbi bundle-t megkapják ingyen és bérmentve a reedem kód beváltásával.

Most a Walmart weboldalán jelent meg, hogy az MSI GV62-es gamer laptopjához (amiben egyébként szintén egy GTX 1060 muzsikál) egy "Street Ops" névre keresztelt Fortnite bundle-t adnak ajándékba. A pontos tartalom így néz ki:

  • 2000 V-Bucks* ($20 value)
  • Rare Street Ops Pack ($25 value)
  • Street Ops skin
  • Pick axe
  • Back bling
  • Glider

Hirtelen valószínűleg sokan felkapták rá a fejüket, hogy az vajon milyen skint tartalmazhat, ilyen nevű szett, vagy skin ugyanis nincs a játékban. Nos, adatbányászok kiderítették, hogy a standard Nvidia packben található Reflex (a Counterattack Set része) skin belső neve CID_259_Athena_Commando_M_StreetOps. Ez alapján arra lehet következtetni, hogy a más névvel futtatott bundle is ugyanazt a skint fogja tartalmazni, amit már korábban is meg lehetett szerezni. Persze ez a skin továbbra is rettenetesen ritka, én magam az elmúlt másfél hónapban mindössze egyetlen egyszer találkoztam vele.

Sokan viszont arra tippelnek, hogy az eltérő bundle név eltérő skint is takar, ez pedig az Instinct lehet, a Reflex skin női verziója, ami a mai napig nem jelent meg hivatalosan a játékban.

A valóság azonban az, hogy nagyobb esély van továbbra is a Reflex skinre, az MSI december 29-ei tweetje és weboldala -bár más laptopról tweeteltek a lényeg ugyanaz- a Reflexszel szerelt Counterattack Setre mutat. 

Nem valószínű, hogy szándékos megtévesztésről lenne szó a Walmart részéről, de egy tisztázást azért mindenképp megérne a dolog.

Ti vásároltak az elmúlt időszak Nvidia kártyát, vagy Nvidia kártyát tartalmazó laptopot?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!