Hivatalosan is érkezik a hangtompítós Sniper Rifle a Fortnite BR-be

Hivatalosan is érkezik a hangtompítós Sniper Rifle a Fortnite BR-be

Percekkel ezelőtt jelent meg a hír a Fortnite in-game menüsorában!

Néhány nappal ezelőtt az adatbányászok egy igen komoly dologra bukkantak. Rengeteg anyagot, modelleket és hangeffekteket találtak egy hangtompítós mesterlövés puskáról. Akkor még kérdéses volt, hogy mikor is kaphatjuk meg, –ma azonban bekerült az in-game news-ba, így pedig szinte 100%, hogy a következő frissítéssel fog érkezni. Persze akkor, hogyha nem jön közbe az Epic-nek semmilyen malőr, ahogy történt az a Drfitboarddal is.

Azt hiszem kár is magyarázni, hogy ennek a fegyvernek milyen célja lesz; magától értetődő, hogy milyen előnyökkel fog bírni. A történethez azonban hozzátartozik, hogy ezt a fajta snipert már nagyon régóta pedzegette a közösség, az Epic pedig most végre megadja. Kíváncsian várjuk, hogy mennyire fog beilleszkedni a metába. Mivel suppressed bolt-action Sniperről van szó, így feltehetően a sebzése a standard bolt-action közelében fog mozogni.

A fegyver hangeffektjeit itt hallgathatjátok meg.

Ha minden jól megy, az eszköz holnap érkezik, bár nem feledkezhetünk el az Epic v7.10-es Content Update-jének 3. felvonásáról, amivel még "tartoznak".

Ti mit szóltok a fegyverhez?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!