Rejtélyes szöveggel csigázta fel a közösséget az Equalizer Glider

Rejtélyes szöveggel csigázta fel a közösséget az Equalizer Glider

Sokan a nyolcadik szezon előfutárának tartják a félig-meddig rejtett szöveget!

A hetedik szezon kellős közepét tapossuk, ami azt jelenti, hogy a közösség már lassan a hetedik szezon további eseményei, illetve a nyolcadik szezon újdonságai felé kacsintgat. Jelen pillanatban a legismertebb –és legvalószínűbb– teória az, hogy a nyolcadik szezon a víz témájára fog épülni. Látva a hatalmas mennyiségű havat és jeget a pályán, illetve a folyamatosan olvadó jéghegyet Polar Peak közepén, ez egy igen logikus elképzelés.

Felröppent azonban most egy újabb elképzelés, ami a 14 days of Fortnite utolsó küldetésével megszerezhető Gliderhez köthető. Az Equalizer Glider belső oldalán, a sárga hengerelemeken egy igen érdekes felirat olvasható.

Ahogy az látható, a szöveg nem más mint: "Warning: Nuclear missile launched!", vagyis "Figyelem! Nukleáris töltet kilőve!" Sokan azonnal arra tippeltek, hogy ez új célzás lehet a nyolcadik szezonra, ami alapjaiban változtatná meg az eddigi elképzeléseket. Vannak azonban olyan játékosok, akik inkább a negyedik szezonban végrehajtott rakétakilövésnek titulálják a dolgot. Aki netán lemaradt volna róla, a negyedik szezonban a háttértörténetet felkavaró karakter, a Visitor valódi rakétává alakította Omega kellékrakétáját, az Epic Games pedig egy in-game event során fel is lőtte azt. Ez adta meg az alapját az ötödik szezonnak, illetve a játékban a mai napig elérhető Rifteknek.

Arról sosem volt pontos információ, hogy az a rakéta milyen rakéta is volt: lehet, hogy nukleáris töltet volt, ám az biztos, hogy detonációt nem okozott. Legalábbis a BR szigeten általános értelembe véve nem. Szólnak arról is elképzelések egyébként, hogy ez a történeti vonal még nincs lezárva, és a Visitor a jövőben visszatérhet. Ez mindenképp egy bravúros csavar lenne a fejlesztőktől, ezt bizonyára ők is tudják, szóval nem zárhatjuk ki ennek lehetőségét.

Az érdekes feliratot egyébként egy játékos vette észre, –köszönhetően egy Glider bugnak.

A szöveg tehát utalhat egy pár dologra, lehet, hogy csak egy zseniális easter egg az Epic-től, de az is lehet, hogy egy komoly célzás a 8. szezonra. Sőt, lehet, hogy végre értelmet nyer a pályán található két bunker?

Az Epic-ről köztudott, hogy imádja csűrni-csavarni az eseményeket: amikor már azt hisszük, hogy tudjuk mi fog történni, akkor ők odacsapnak még egyet az eseményeknek. Egy dolog biztos, a következő szezon is igen erős lesz, egyre erősebb a sárkányok gyanúja is, helyenként ugyanis már sárkányüvöltéseket lehet hallani a pályán.

Hamarosan ismét felpörögnek az események, erre mérget vehetünk!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!