Az Epic már előre elhintette a mai patch tartalmát

Kapunk balance változásokat a Boom Boxhoz és a repülőhöz, illetve úgy fest egy vaultolás is érkezni fog!

Ritka alkalmak egyikeként tegnap este az Epic vezető dizájnere, Eric Williamson számos részletet elárult a ma érkező frissítésről. Egy content update-et fogunk kapni, ami a v7.10 #3-as felvonása lesz a Presents! és a Boom Box után. Először is a játékon belüli hírek alapján számíthatunk a hangtompítós Sniper Rifle érkezésére.

Ezenfelül valamilyen balance módosítást fogunk kapni a Boom Boxra, a repülőkre és a Dynamite-ra is. Több nagyszerű közösségi ötlet is volt arra, hogy a Boom Boxot hogyan lehetne hasznosabbá és elfogadhatóbbá tenni, hátha megfogad ezek közül valamit az Epic. Volt olyan, amelyik arról szólt, hogy a rádiót egyfajta bányaeszköznek lehetne használni; amit szétzúz nyersanyag mennyiséget, azt a rádió "tulajdonosa" megkapja, –de olyat is láthattunk, hogy a játékosok építményei közül csak a fa és tégla elemeket szedje szét, ezzel is felértékelve még egy picit a vasat.

További érdekesség, amire számíthatunk a Dual Pistols visszatérése, amit még a v6.21-es frissítés során küldtek pihenőre, cserébe pedig a Six Shooter várhatóan vaultba kerül.

A frissítés délután 2 óra környékén fog érkezni, nálunk pedig természetesen elolvashatjátok majd a magyar verziót is. Kíváncsian várjuk, hogy milyen módosításokat tartogat az Epic!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!