Control Rexxar végtelen élettel: Dire Frenzy Hunter paklibemutató

Control Rexxar végtelen élettel: Dire Frenzy Hunter paklibemutató

Ha meguntátok volna a Hunter csúcson lévő paklijait, próbáljátok ki ezt a kis trükkös off-meta összeállítást!

Egyértelműen kijelenthető, hogy a Rastakhan's Rumble eddigi legnagyobb nyertese a Hunter, ugyanis a kaszt hatalmas népszerűségre tett szert az elmúlt egy hónap során. Rexxar jelenlegi tündökléséhez a néhány hete bevezetett nerfek is nagyban hozzájárultak, habár a HSReplay legutóbbi metajelentése alapján már a Paladin ült fel a tier lista élére, az öreg vadász továbbra is szédületes, mértékben, közel 32%-ban van jelen a ladder mérkőzések során.

Legjobb paklik rank 5 alatt: a Lovag, a Vadász, a Pap és az Orgyilkos

A 2019-es év első napjaiban öt pakli tarolt a Standard metában. Mutatjuk az összeset!

A kasztnak egyébként négy fajta paklija, a Cube, Secret, Midrange és a Spell változat is 50% felett teljesít jelenleg, –szóval a lelkes Hunter kedvelőknek van miből válogatniuk bőven–, azonban idővel ezekre a listákra is könnyen rá lehet unni, ígyhát úgy gondoltuk, a figyelmetekbe ajánlunk most egy kis érdekességet. Az alábbi pakli alapvetően egy Control Hunter-nek minősül, de az újdonság ne tévesszen meg senkit, mivel az összeállítás ütőképes a ladderen, amit egy Japán játékos, AmazingDM is bizonyított azzal, hogy 69%-os győzelmi aránnyal jutott el vele Legend 115-ig!



Kód: AAECAR8I8gXFCJbDAtPFAobTArbqAvbsApvwAguNAZcIhsMCysMC080C3dIC4eMC3O4CpvAC8vECyfgCAA==

Az összeállítás kulcsa a Dire Frenzy spell, ami +3/+3-mat ad egy lénynek, r–áadásul három buffolt másolatot is visszapörget a pakliba. A célunk, hogy a Vicious Scalehide-ot erősítsük fel, hogy a Lifesteal miatt nagyjából halhatatlanok maradhassunk a játék végéig. Mindez persze nem véd meg az OTK kombinációk, –különösen a Paladin négy lovasa ellen–, szóval kis trükként belekerült a Swamp King Dred is, ami azonnal kivégzi a 2/2-es lényeket, amint a pástra kerülnek. Természetesen Deathstalker Rexxar és a kis zombi szörnyei sem hiányozhatnak a listából, –ráadásul rengeteg tech lap is a rendelkezésünkre áll, mint például a Scalehide-ok felhúzásához használt Witchwood Piper, vagy a klasszikus Countess Ashmore

Ha szerettek Hunterrel játszani, –de már unjátok a meta függést–, akkor mindenféleképpen próbáljátok ki ezt a paklit; csalódás kizárva!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!