Ezekre a tankokra lődd el a 100% kedvezményt!

A legjobb tankok tier II és tier V között, amikre hiba lenne nem felhasználni az ünnepi hangulat kedvezményét.

A cikkünk alatt található forrásra kattintva további tankokat is láthattok amik szintén megérik az árukat, –de szerettük volna kiválasztani az abszolút legjobb négy harckocsit tier 2 és tier 5 között, amikre a 100%-os ünnepi hangulat kedvezményét érdemes felhasználni.

A legjobb tankok tier II és tier V között

Pz.Kpfw. II

A Pz. Kpfw. II-vel a kis tierű német harckocsikkal foglalkozó cikkünkben már megismerkedhettetek, és továbbra is ajánljuk mindenki számára a kipróbálását, ugyanis nagyon egyedi, izgalmas és szórakoztató játékélményben lehet részetek.

Pz.Kpfw. I Ausf. C

Játékmenetét tekintve annyiban tér el a Pz. II-től, hogy annál sokkal gyorsabban mozog. A Pz. I C nemcsak egy hatékony jármű, de a különböző szervezésekben zajló World of Tanks rally versenyek díjnyertes esélyese is egyben.

Hetzer

Az erőteljes howitzer löveggel egy lövéssel szedhetjük le célpontjainkat. Lőhetünk páncéltörő, kumulatív és repeszromboló lövedéket is, –vagyis bármilyen helyzetben tökéletesen helytáll ez a 10,5 centiméteres mozsárágyú. A brutális tűzerő mellé jó álcázási érték és kiválóan döntött páncélzat párosul, –így a tankvadász egyetlen hátránya közepes sebessége, valamint rögzített főfegyverzete.

T67

A Youtube tele van olyan videókkal, amikben az egyik legjobbnak számító járművel, azaz a T67-tel lőnek Pool medálokat a játékosok. A Hetzerrel ellentétben a T67 nagyon gyorsan mozog, van tornya, illetve tűzerejét nem a magas alfa sebzésre, hanem a kimagasló tűzgyorsaságára alapozva kamatoztatja. A T67 gyengítésére ugyan 2019-ben számítani lehet, de amíg ez meg nem történik, addig nyugodtan kigurulhattok vele a harcmezőre.

Te mely tankokra használtad fel a Holiday Ops 2019-ből kapott kedvezményeket? Érdekelne egy hasonló összeállítás tier VI-tól kezdődően?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.