Kibler nem bírt aludni: 30 meccs, 25 győzelem a legújabb Big Hand Mage paklival

Kibler nem bírt aludni: 30 meccs, 25 győzelem a legújabb Big Hand Mage paklival

A Hearthstone közösség egyik veterán figurája, Brian Kibler éjszaka megpörgette a Big Hand Elemental Mage deckjét!

Éjszaka arra ébredt Kibler, hogy a szűnni nem akaró köhögése miatt nem képes visszaaludni. Mit csinálhat ilyenkor egy valódi Hearthstone játékos? Bekap egy homeopátiás köhögés elleni tablettát, iszik egy kis lándzsás útifűszirupot, vagy forgolódik tovább a párnák között? Kibler úgy döntött, hogy ha már az álom kiröppent a szeméből, akkor irány a mesekártyázás világa és a legújabb Elemental Big Hand Mage, amit most mi is bemutatunk nektek!

Kibler's Legend #20 Elemental Big Hand Mage

Kód: AAECAf0ECJfBAsrBAtPFAsLOApvTAsz0AqCAA8CPAwvyBeEHmcICrMIC68ICysMCyMcCzu8Ct/ECzvICyYcDAA==

Big Hand-nek maga Kibler nevezte el, de valójában ez egy Tempo / Midrange Elemental változat, aminek megkérik az árát. Több, mint 14000 dustba kerül, ezért tényleg csak azok tudják összerakni, akik régóta játszanak és hatalmas a lapkészletük, vagy valahonnan sikerült beszerezniük a szükséges varázsport. Hat legendás kártya és hét epic lap is helyet kapott a deckben, amivel Kibler 83 százalékos győzelmi arányt ért el és egészen a Legend 20. helyezéséig menetelt.

A pakli stílusa hasonlít a Spiteful Priesthez abban a tekintetben, hogy rendelkezik területi leszedéssel (Arcanosaur) és nagyjából mindent megéri kirakni az asztalra, ami világít. Nincs broken hetedik kör, de egy Blazecaller néha képes önmagában megfordítani a mérkőzéseket, vagy idő előtt befejezni azt. A Mountain Giantek manaköltségei nem mindig csökkennek le annyira, hogy a játék elején már fenyegetni tudjunk velük, de Elementalok és ezzel beleilleszthetőek a koncepcióba. A végtelen értéket továbbra is Frost Lich Jaina képes termelni a pakliban, de a Pyrosból (Stonehill Defenderrel helyettesíthető) és az Archmage Arugalból is hatalmasat profitálhatunk, ahogy halad előre a mérkőzés. Kibler nem véletlen tartozott a világ top játékosai közé. Most is megvillantotta a tudását, amivel feltette a térképre a Big Hand Elemental Mage-et. Meg kell találni a pakliban a tökéletes Elemental szinergiákat és ehhez kell a gyakorlás, de a nehézségi szintje alapján a könnyebbek közé sorolható.

Ti adtok egy esélyt a decknek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!