Hamarosan felpöröghetnek az események Polar Peaken - Az Epic kreatív igazgatója célozgat

Donald Mustard előszeretettel jelöli meg, hogy éppen hol tartózkodik, ez pedig most ismét egy játékbeli helyszínre utal.

Több alkalommal bizonyosodhattunk már meg arról, hogy az Epic Games dolgozói szeretnek célozgatni erre-arra; mondhatni gyakran előfordul, hogy valamit előre direktbe, vagy épp homályos utalásokkal a tudtunkra adnak. Most a cég kreatív igazgatója, Donald Mustard vette fel az utalgatás süvegét.

Ahogy az a képen is látszik, Donald épp a "The Dungeon" területén tartózkodik, ami alapjáraton még nem is jelentene semmit, csakhogy korábban is láthattunk már tőle ilyet, például a jéghegy körüli hype idején.

Donald ekkor a "The Icebergen" tartózkodott, és ahogy az bebizonyosodott, a hetedik szezon érkezésével meg is kaptuk. De még ezenkívül is volt egy alkalom, amikor célzást kaptunk tőle; ez a Battle-Bus frissítésekor volt, akkor azt adta meg, hogy "The In-Between" vagyis kettő között.

Ez alapján arra lehet következtetni, hogy a dungeon, –vagyis kazamata/várbörtön területén–, ami Polar Peak gyomrában található, hamarosan felpöröghetnek az események. Egyértelmű, hogy a hetedik szezon fő eseményei ehhez a helyhez lesznek köthetőek, a jéghegy már hetek óta olvad szépen lassan, a dungeon szépen lassan kiszabadul. Még december közepén FortTory készített egy videót arról, hogy mi is fog várni ránk ha eltűnik a jégtömb a vár gyomrából.

Donald Mustard minden bizonnyal a helyszín további eseményein dolgozik, illetve jövőhéten elindul a szezon hetedik hete is, ami eddig minden szezonban vízválasztó volt az események tekintetében. Nem árt majd tehát nyitott szemmel járnunk, –több dolog is bekövetkezhet ugyanis. Lehet, hogy a további történések a tojásokhoz lesznek köthetőek, de vannak játékosok, akik arra tippelnek, hogy a dungeonhoz hozzátartozhat a két bunkerlejárat is a pálya két sarkában. Az egyik ugyebár Wailing Woods-ban található, a másik pedig a pálya jeges oldalán az egyik kis mellék szigeten.

01

Bármi is fog történni, szinte biztos, hogy a szánk tátva marad majd, –az Epic eddig ugyanis nem nagyon okozott még csalódást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!