Íme egy térkép arról, hogy a különböző buszirányoknál hova ugranak a játékosok

Íme egy térkép arról, hogy a különböző buszirányoknál hova ugranak a játékosok

Egy rajongó igen alapos munkát végezve összeállított egy interaktív térképet, amely megmutatja a legnépszerűbb helyeket 18 féle haladási útvonalra bontva!

Az online videojátékokról általánosságban elmondható, hogy igen érdekes statisztikákkal szoktak rendelkezni, amiket nemcsak szórakozásból jó böngészni, sokszor tanulni is lehet belőlük. Értelemszerűen az, hogy hány Fortnite mérkőzést játszottak már le, vagy hogy milyen messziről lőtték az eddigi legtávolabbi sniper fejest, az inkább fun, semmint hasznos, de például az, hogy a busz különböző útirányainál hova hányan ugranak, az már egy igen tanulságos infó lehet.

Egy felhasználó, név szerint GiannisAnteatergumbo összeállított egy interaktív térképet, amely a busz 18 féle útirányát összegzi, minden irány esetében pedig 700+ játékos landolási helyét gyűjtötte össze. Ez önmagában nem annyira sok, hiszen ez csupán 7-8 mérkőzés adatait jelenti, értelemszerűen sokkal stabilabb eredményeket kaphatnánk, hogyha mondjuk 100 mérkőzésről lenne szó, de kiindulásnak ez is tökéletes. Íme egy előnézeti kép a térképről:

Ahogy az látható, a készítő minden egyes landolást jelölt, különböző színárnyalattal pedig jelölte azt is, hogy mennyire volt az adott pont népszerű, de a színeken túl számadat is jelzi, ha rávisszük a kurzort a térkép oldalán. A térképet ITT tekinthetitek. Az oldal alján található csúszkával módosíthatjátok a különböző buszirányokat, de a landolási pontok frissüléséhez engedjétek el a gombot.

Általánosságban elmondható, hogy Pleasant Park, Tilted Towers és Paradise Palms szinte minden alkalommal egy népszerű kezdőhely volt, de sokszor elmondható ez a viking faluról, illetve a térkép sivatagos részén álló, név nélküli kis faluról is. Ami engem például nagyon meglepett az a hajdani, jégfogságába esett Greasy Grove, ahova még úgy is előszeretettel mennek az emberek, hogy csupán néhány tető található ott, illetve a túrabolt, ami teljesen kipakolható.

Ezenfelül észrevehetjük, hogy Frosty Flights-ba 0 embert mutat a térkép, ez azonban egy bugnak volt köszönhető, oda is landoltak természetesen játékosok. Még egyszer tehát, ez a térkép 18 féle buszirányt összegez irányonként 7-8 mérkőzés adatai alapján, így tehát nem mondható egy teljes értékű statisztikának, 100 mérkőzés esetén biztosan megváltoznának az arányok néhány helyen, de kiindulásnak mindenképp tökéletes. A készítő a jövőben további fejlesztéseket ígért a térképre, olyanokat mint további, nem középen lévő irányok statisztikái, illetve nagyobb testre szabhatóság.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!