260 milliméter frontpáncéllal már a szuperteszten: TS-5

260 milliméter frontpáncéllal már a szuperteszten: TS-5

Új tier VIII-as amerikai páncélvadász érkezett a szupertesztre!

A mai napon egy új tier VIII-as páncélvadász debütált a szuperteszten, az amerikai TS-5, ami egy kiválóan védett egységnek ígérkezik, –úgy értve, hogy valóban egy agyonpáncélozott dögről van szó. A főfegyverzete jó töltési sebességgel és alfával rendelkezik –amivel a DPM 2.800-ra rúg–, de minden pozitívuma mellett negatívumának is kell lennie, ami a 26 km/órás végsebességében keresendő.

Továbbá, a löveg pontossága és a lövedékek sebessége korlátozza a TS-5 nagy hatótávú lövéseinek hatékonyságát, de nem kell megijedni, a helyzet koránt sem olyan szörnyű, mint az első olvasatra tűnik. Mindent egybevéve ez egy mini erőd, aminél valójában csak arra kell figyelned, hogy magad előtt tudd ellenfeleidet.

Képek a TS-5-ről

Az ismertetett paraméterek természetesen még változhatnak, –ahogy a tank kinézetét is szebbé varázsolhatják–, mire bekerül a Premium Shopba.

A 2019-es prémium tankok listája ezzel a tankvadásszal bővül tehát, de a pontos kiadási dátuma egyelőre ismeretlen. Mit gondoltok az új egységről?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.