Ők azok, akik pont lecsúsztak a HLTV top 20-as listájáról

Ők azok, akik pont lecsúsztak a HLTV top 20-as listájáról

Rengeteg jó profi játékos van, de csak a legjobb 20-at emeljük ki igazán.

Január eleje óta minden nap egy új névvel, egy új játékossal gazdagodik a HLTV 2018-as top 20 listája. Bár nem indult zökkenőmentesen a dolog, a 20. helyezett Valde sokak szerint nem megérdemelten került oda, –majd két verziónk is volt egy esetleges kiszivárgott teljes listából–, végül azonban mindkettő hamisnak bizonyult. Épp a napokban gondolkodtunk azon, hogy nem feltétlen biztos, hogy a HLTV statisztikái a valós erőviszonyokat mutatja egy ilyen játékosok közötti rangsorban, –mindenesetre elérkeztünk a top 10-hez: ma este már a legjobb 10 első játékosát ismerjük majd meg.

Több statot! - Ezért ne ítéljük meg a profikat csak a HLTV rating alapján

Nem elég részletesek a CS:GO játékos statisztikái.

Előtte azonban még Petar Milovanovic, a HLTV társtulajdonosa volt olyan kedves, hogy megosszon velünk néhány olyan nevet akik bár közel voltak a legjobb 20-hoz, de hajszál híján mégsem került be. Valde után az NRG 18 éves játékosa, Ethan "nahtE" Arnold következik aki Petar elmondása szerint is nagyon kevéssel maradt le Valde mögött. Őt követi flamie a Na'Vi csapatából, majd többek között a Made in Brazil szinte teljes 2018-as csapata ott van a 24. és a 29. hely között, ezzel FalleN és fer is több, mint 20 helyet rontott a 2017-es értékelésén. Egyedül coldzera nevével nem találkozhatunk; ő minden bizonnyal benne van a legjobb 10-ben, én személy szerint őt jósolom ma este a 10. helyre.

Az is egy érdekes megfigyelés, hogy mivel tarik a 25. helyen található, ő az első profi CS:GO játékos aki csapatával Majort ő maga pedig Major MVP címet nyert az adott évben, mégsem került be a HLTV legjobb 20 játékosa közé. 2017-ben a FaZe új játékosa, AdreN még a Gambit csapatával nyerte meg a PGL Majort, –de az év többi része számára sem volt a legjobb, ennek ellenére abban az évben mégis ő volt a 17. legjobb játékos a HLTV szerint.

Mit gondoltok, tarik a Major győzelem után valóban ennyire leeresztett, vagy egyszerűen a többi játékos volt sokkal jobb nála?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!