Ninja

Ninja "feladta" a 100 ezer killért folyó versenyt

Fortnite - Ninja hostolta HighDistortion-t, majd elment aludni. Úgy néz ki, hogy így HD lesz az első játékos, aki eléri a százezres határt.

Pár héttel ezelőtt Ninja lett az első PC játékos, aki elérte az 5000 győzelmet. Ehhez persze rengeteget játszott, de a remek győzelmi aránya magáért beszélt. Akkor megemlítettük azt is, hogy jócskán ő van a legközelebb a százezres elimination álomhatárhoz is, így valószínűleg azt is behúzza majd 2019-ben. Arra viszont nem gondoltunk, hogy a második helyen járó TSM HighDistortion úgy dönt, hogy ezt bizony nem engedheti meg és egy igazi maratonba kezdett azért, hogy ledolgozza hátrányát. Ezt végül sikerült is a hét elején, azóta pedig igen komoly verseny alakult ki a két játékos között. Rengetegen követték őket, ahogy minden meccsükön vérszomjjal vadásszák az ellenfeleiket. Ninja viszont egy idő után úgy döntött, hogy egész egyszerűen lehetetlen lesz legyőznie HD-t, mivel a 30 órás stream után bejelentette, hogy az alvás után újra ennyit fog játszani, mert ő akar az első lenni. Persze ez nem egészséges és ezt ő is tudja, de karrierje során ez volt szinte az első alkalom, hogy 16 óránál többet közvetített:

A legjobban viszont ő lepődhetett meg azon, hogy Ninja először behostolta a csatornáját, majd Twitteren elárulta, hogy a verseny számára ennyi volt, mivel nem tud majd lépést tartani HD-vel:

Jelenleg egyikőjük sem streamel, HD viszont akármikor megérkezhet, hogy egy újabb maratont nyomjon le; jelenleg 77 gyilkossággal vezet, innen pedig be is húzza majd a versenyt. Le a kalappal mindkettőjük előtt. A befejezettnek mondható csatát a saját streamjükön, (HD, Ninja) és a FortniteTracker oldalán is követhetitek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!