Felps leigazolásával megalakult a MiBR új felállása

Felps leigazolásával megalakult a MiBR új felállása

Ismét egy teljes brazil felállást irányíthat majd Fallen.

Made in Brazil csapata YouTube csatornáján tudatta a közösséggel, hogy ötödik játékosuk a 22 éves, INTZ gárdájából leigazolt João " felps " Vasconcellos lesz.

A korábban két amerikai játékossal –név szerint Stewie2k-vel és Tarik-kal– kiegészülő csapat még decemberben jelentette be, hogy megválnak nem brazil játékosaiktól, illetve egykori csapattársukat, a Team Liquid-ből érkező Epitacio " TACO " de Melo-t pedig leigazolják, az ötödik játékos neve azonban eddig a pillanatig kérdőjel volt. Napvilágot láttak olyan feltételezések, miszerint akár kNgV- is érkezhet ötödikként a csapatba, de mélyen belül mindenki arra számított, hogy felps fogja kiegészíteni ezt a brazil ötöst.

Felps nem ismeretlen vizekre fog most evezni, hiszen ez az ötös már játszott együtt még 2017-ben, amikor is öt trófeát is sikerült bezsebelniük, köztük az ESL One kölni állomását, az ECS harmadik szezonjának döntőit, illetve az IEM Sydney-t. Utolsó versenye régi-új csapatával pedig még az ELEAGUE Major Boston volt, ahol elődöntőig tudott jutni a csapat. Ezek után a Não Tem Como-hoz igazolt (mely később már az INTZ név alatt futott), mely csapatban karriere során először kellett az irányítói szerepet felvennie.

MiBR-ben legelőször majd az idei első Major tornán, az IEM Katowice-n láthatjuk majd, méghozzá az Új Legendák színpadán, miután a csapat az elődöntőig jutott a FACEIT Major londoni versenyén. Az új –teljes brazil felállással rendelkező– csapat tehát az alábbi:

Gabriel "FalleN" Toledo
Marcelo "coldzera" David
Fernando "fer" Alvarenga
Epitacio "TACO" de Melo
João "felps" Vasconcellos

Wilton "zews" Prado (edző)
Tarik "tarik" Celik (kispad)

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!