Major győzelem után a kispad; tarik szabadon várja, mit hoz számára a jövő

Major győzelem után a kispad; tarik szabadon várja, mit hoz számára a jövő

Megbánás nincs benne, örül, hogy az MIBR tagjaival játszhatott.

Tegnap immár hivatalossá vált az ami gyakorlatilag már nyílt titok volt tavaly december óta: felps érkezik az MIBR csapatába, így az utolsó kirakós is a helyére került és 2019-ben egy régi/új brazil felállást köszönthetünk, hiszen 2017-ben ez a csapat öt premier eseményt is meg tudott nyerni.

Felps leigazolásával megalakult a MiBR új felállása

Ismét egy teljes brazil felállást irányíthat majd Fallen.

A két leköszönő játékos közül egyértelműen tarik járt rosszabbul, hiszen míg Stewie2K a Liquid csapatába vándorolt, addig a Major győztes és MVP Tarik "tarik" Celik az MIBR kispadján maradt. Ennek ellenére pozitívan értékeli a FalleN irányítása alatt eltöltött idejét, cseppet sem bánta meg, hogy a Major győztes Cloud9-ból eligazolt. Bár tény és való, hogy nem volt túl eredményes az amerikaiakkal kiegészült Made in Brazil, –mindössze a ZOTAC Cup Masters tavalyi versenyét sikerült megnyerniük–, a FACEIT London Majorön 3-4. míg a BLAST Pro Series isztambuli állomásán második helyet sikerült megcsípniük.

"Tudtam, hogy az MIBR-hoz csatlakozni magában foglal némi kockázatot és sajnos a végén nem is alakult jól. Nyelvi és kulturális akadályok, de főleg a különböző játékstílusok okozta problémák vezettek a változáshoz. Bár nem volt egy hosszú életű felállás, megtiszteltetés volt a legendákkal játszani és semmit nem bántam meg; minden okkal történt."

Tarik félévet töltött a csapat színeiben, ez idő alatt 13 premier eseményen, többek között a FACEIT Majorön is a brazil szervezett színeiben játszott, és –bár sokan kritizálták őt nem mindig stabil játéka miatt–, összességében mindössze 4 versenyen nem tudott pozitív HLTV 2.0 értékeléssel zárni, ami azért egy valóban szenvedő és sok sebből vérző csapat esetében szép teljesítmény. 

"Jelenleg az MIBR kispadján vagyok, streamelni fogok és a saját, egyéni játékomat fogom fejleszteni egészen addig, amíg nem jön egy új lehetőség. Minden szurkolómnak köszönöm a kezdetek óta áramló támogatást, különösen a brazil rajongók szeretetét köszönöm, elképesztőek vagytok."

Az IEM Katowice Major végéig tehát nagy valószínűséggel nem fogunk tarik-kal találkozni, a Major utáni szokásos forgatások közepette azonban könnyen új otthonra találhat. Ti melyik csapatban tudnátok elképzelni tarik-ot 2019-ben?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!