Az Epic Games a közösséget is bevonja a Disznó évének ünneplésébe

Az Epic Games a közösséget is bevonja a Disznó évének ünneplésébe

2019 a kínai horoszkóp szerint a Disznó éve, a Fortnite fejlesztői pedig egy dedikált POI-val szeretnék megünnepelni, amit természetesen a közösség állíthat össze!

Amióta megjelent a Fortnite-ban a Creative mód, mondhatni kiteljesedett mind a játék, mind a közösség; nap mint nap bukkannak fel ugyanis jobbnál jobb alkotások, amik elsősorban az Epic közösség felé meghirdetett pályázatának a #FortniteBlockParty-nak köszönhető. Aki nem tudná miről van szó, a Creative módban elérhető egy Blockra keresztelt sziget, ami a BR módban elhelyezett Block pontos másolata. Ez egy mini verseny igazából a játékosok között, melynek tétje nem más, minthogy a legjobb építmények bekerülnek a játékba, és több millió játékos találkozik velük.

Több alkalommal is változott már a Block felszínén található POI, volt már itt egy alternatív repülőtér, egy bevásárlósétány, most aktuálisan pedig egy Bouncer pályát élvezhetünk. Az Epic ezúttal pedig csavar egy aprót a sztorin, a továbbiakban ugyanis a Disznó évének témájában várnak pályamunkákat a játékosoktól.

Alkoss valami olyat, ami megfelelően állítana emléket a kínai újévnek, így meglehet az esélyed rá, hogy egy bizonyos időre a munkád a játék részévé válik. A versenyen természetesen továbbra is bárki indulhat, illetve a pályaművek "beküldése" is ugyanúgy zajlik; oszd meg a művedet képekben, vagy videó formájában valamely közösségi platformon, és tedd mögé a #FortniteBlockParty hashtaget. A projektek beküldési határideje január 19.

Könnyen elképzelhető, hogy az Epic nem csupán egy dedikált POI-val fogja megünnepelni a kínai újévet; sanszos, hogy valamilyen eventet is kapunk majd, elvégre tavaly sem volt ez másképp.

Jó építgetést mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!