Íme 3 Creative pálya, amit vétek lenne kihagyni

Íme 3 Creative pálya, amit vétek lenne kihagyni

Ha szereted a Grapplert akkor itt megcsillogtathatod a tudásodat, de persze a túlélési ösztönödet is egy új szintre emelheted!

A Fortnite Creative módját már számtalanszor dicsértük az egekbe, ami olyan formán nem is csoda, hogy egy új szintre emelte a játékélményt. Amióta ez a mód létezik, a baráti társaságok nemcsak a szokványos BR módokban, vagy a Playgroundban üthetik el az időt, sokkal változatosabb programokat is kitalálhatnak maguknak, amelyek nem jöhettek volna létre néhány igazán kreatív játékos, és persze a Creative mód nélkül.

Aki még nem tudná, a Creative szigeteken elkészített mérnöki csodák megosztására bizonyos embereknek van lehetőségük. Ha valami nagyszerű dolgot alkotunk meg, és erre az Epic Games felfigyel, jogot kaphatunk arra, hogy kódot generálhassunk a szigetünkhöz, így pedig megoszthatjuk a munkánkat másokkal is. Természetesen a content creatorok nagy többsége olyan pályákat hoz létre, amelyeken különféle minijátékok játszhatóak, mi is elsősorban ezekből próbáltunk meg halászni nektek!

A Grappler aréna

Ha mindig is imádtad a Grappler nevű tárgyat, akkor ezt a pályát neked találták ki, itt ugyanis haladó szintre fejlesztheted a Grappler kezelésedet. Mo-Knowz pályája egy gigantikus aréna telis-tele trapokkal, amelyeket csakis egy módon, kellően ügyes Grappler használattal kerülhetünk el. 


A pályához természetesen tartozik videó is, ám közvetlenül nem mutatnám meg, ugyanis az élmény része megtalálni a továbbvezető utat, aztán persze a gyakorlatban is eljutni oda!

A pálya kódja: 7390-6759-2095

A Fortnite-osok viadala

Aki hallotta már Az éhezők viadalának történetét, annak a következő pálya igencsak ismerős lehet. Ez a 12 fős battle royale minimap igencsak eseménydús játékot nyújt a résztvevőknek, értelemszerűen kevesebben is lehet játszani, de minimum féltucat fővel az igazi. Nem árt, ha vigyázunk, hogy hová is lépünk, ugyanis a dzsungel sűrűjében is lapul egy-két meglepetés.


A pálya kódja: 3208-8743-9451

A labirintus

Végül pedig egy ismerős arcot mutatnánk be Nektek, ezúttal sokkal részletesebben. Emlékeztek még erre a labirintusra? 

Korábban már beszámoltunk róla, ám akkor mindössze egyetlen egy képet láthattunk erről a bitang építményről, most már viszont rendelkezik kóddal is a pálya, így mi magunk is élvezhetjük.

Ez a labirintus egy igazi monstrum, mindenhol kanyarok, átvezetők, zsákutcák, helyenként trapok, de hogy jó dolgot is mondjunk, ládák és járművek is előfordulnak. Nagyon ritkán Launchpadeket is rejtenek a kifürkészhetetlen járatok, valódi kiút azonban nincsen. A pálya lényege nem más, minthogy összeeresszünk ott egy kisebb-nagyobb csapatot, és vadásszunk egymásra mígnem egy ember marad.

Hozzá kell tennünk, hogy ez a pálya nagyobb létszámú játékos esetén lehet igazán érdekes, szóval mindenképp nagyobb társaságoknak ajánljuk. Örülünk, hogy az Epic Games idővel minden zseniális alkotónak ad jogot egy-egy kód megalkotásához, bizony az ilyenek nélkül sokkal szegényesebb lenne a Creative mód.

A pálya kódja: 8145-7857-9681

Ti alkottatok már valami gigászit, vagy ügyködtök épp valamin?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!