Dobd el a kezed, de ne a meccset: Legend Quest Control Warlock 71 %-os győzelmi aránnyal

Dobd el a kezed, de ne a meccset: Legend Quest Control Warlock 71 %-os győzelmi aránnyal

Vannak elfeledett koncepciók a Hearthstone-ban, az egyik ilyen a Discard Lock, amivel most Feelink mászott le rank 4-ről legendig. Bemutatjuk a paklit!

A Journey to Un'Goro érkezése a Hearthstone-ba egyértelműen egy hatalmas húzás volt a Blizzard részéről. Egy teljesen új irányt vettek a paklik, ugyanis megjelentek a Questek, amik közül több is a meta szerves részévé vált. Nem úgy a Lakkari Sacrifice, a Warlock küldetése, ami egyszerűen nem illett bele egy változatba sem. Trec azonban úgy volt vele, hogy ad egy esélyt ennek a Quest Discard Warlock változatnak és összerakta a paklit, amivel Feelink egészen a legendig száguldott. Következzen a Quest Discard Warlock Rastakhan's Rumble  változata!

Trec's (Feelink's) Quest Discard Control Warlock

Kód: AAECAf0GCIDHApfTApziApz4AqCAA4+CA/CGA8CPAwv3BM4Hm8ICkccC0tMClugCzukC0/gC0oYD1oYDr40DAA==

A deck nagyon drága: több, mint 16000 dustot rá kell szánni arra, hogy mi is kipróbálhassuk ezt az őrületes koncepciót. Azonban, ha sikerül legyártani és összeszedni a 30 lapot kezdődhet a valódi szórakozás. Hasonlít a pakli a Corpsetakerekkel telepakolt Control Warlockhoz, csak kiegészítette Trec néhány fontosabb Discard lappal, amik segítik a Quest mihamarabbi teljesítését. A Shriek egy kiváló leszedés, ami pótolhatja a Defile-t, így befér a Prince Keleseth a pakliba, ezzel is egy pluszt adva neki.

Találunk még rengeteg Tauntot a pakliban, élükön a Rastakhan's legendás Troll bajnokával, High Priestess Jeklikkel. Ehhez hozzácsapjuk még a kötelező Mojomaster Zihit, amivel az összes OTK és Combo paklit kinevethetjük, de az Aggrok ellen is jó szolgálatot tehet. A csúcsdísz természetesen Bloodreaver Gul'dan, ami egyből visszahozhatja az összes démont, ami meghalt a játékban és higgyétek el, lesz belőle jó pár darab. A legérdekesebb kártya azonban a Stoneskin Basilisk, ami képes a Doomsayert helyettesíteni több esetben, ugyanis nagyon nehéz az ellenfeleknek letakarítani a Divine Shiledes veszedelmet.

Nagyon drága, nagyon kockázatos, de valóban szórakoztató paklit rakott össze Trec, –ezért azok, akik megtehetik, hogy összerakják, ne legyenek restek kipróbálni a jelenlegi Standard metában.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!