Végre lesz egy teljes magyar felállású profi csapat CSGO-ban!

Végre lesz egy teljes magyar felállású profi csapat CSGO-ban!

Lehull a lepel a Budapest Five-ról, ami már napok óta izgalomban tartja a közösséget!

A Budapest Five Flash, bodito, DEv, Aaron, és bzt új csapata, ami nemcsak egy átlagos brand lesz a sok közül, ugyanis a srácok 1+1 évre kaptak szerződést, ami azt jelenti, hogy teljes állású, fizetett CS:GO játékosok lesznek! A brand nagyon új, ezért óriási szerepe lesz abban a csapatnak, hogy ezt felépítsék, és hogy minél több emberhez eljussanak.

Flash ekképp ír a bejelentésről:

Nagy megtiszteltetés, hogy bejelenthetem: végre lesz egy teljes magyar felállású profi csapat CSGO-ban! Végre azzal foglalkozhatunk, amit szeretnünk, és elérhetjük céljainkat! Rengeteget bootcampeltünk az elmúlt időszakban, hogy még jobbak legyünk. Hosszú folyamat lesz, de hiszünk benne. Köszönjük a Budapest Five menedzsmentjének, hogy belénk fektetik a bizalmukat!

A csapat menedzsere, Lejla szintén nyilatkozott:

Nagyon érdekes projektbe kezdünk ezekkel a hihetetlen játékosokkal, akik kaptak egy esélyt, hogy bebizonyítsák, képesek kitörni, és a nemzetközi legjobbak közé kerülni! Nagyon várjuk, hogy mit hoz következő egy év, és hogy mennyire leszünk hatással a magyar e-sportra!

Mi is kíváncsian várjuk már, hogy mit hoz a jövő, hiszen ez egy valódi áttörés lehet! Nagyon szurkolunk a srácoknak, és bízunk benne, hogy élni fognak ezzel a fantasztikus lehetősséggel, hogy öregbítsék a saját, és kis hazánk nevét a nemzetközi Counter-Strike közösségben. A szerepek pedig így fognak megoszlani:

Flash - IGL
DEv - Support
bzt - AWP
Aaron - Entry Fragger
Bodito - Entry Fragger

MustanG - Coach

Kövess Minket!