"Nyilvánosan mindenki szeretetben válik el, azonban nem mindig ez a helyzet"

Seized bemutatása egy friss interjúján keresztül.

Seized ismét játszik. Hogy ennek örülnünk kellene, vagy sem, az hamarosan kiderül. A Na`Vi sztárjából lett Gambit játékos, majd a lowlight klippek királya. Fogalmunk sincs mi vezetett ide; lehet a játék fejlődésével nem tudta felvenni a versenyt, esetleg nem volt annyira strukturált a csapat és más szerepeket kapott, ami nem feküdt számára.

A soron következő Minoron képviseltetik magukat a Runtime csapatával, ez nagy visszatérés biztosan nem lesz számára, maximum annak kezdete. Nem csak neki. A csapatban játszik még hooch, aki 30 évesen jutott ki az első Major tornájára, és starix aki a Na`Vi oszlopos tagja volt CS 1.6-ban. Pár érdekes részt kiemelnék az interjúból.

                                                                    az a bizonyos "lowlights"

"Egyszerű célunk van, a Major-re kijutni. Bármilyen eredmény ezen kívül nem lesz kielégítő számunkra." (Mit várnak a CIS minortól?)

"Lenyűgözően játszik scoobyxie, 1-2 év és a régió legjobb játékosai közt lesz."  (kérdezik csapatával kapcsolatban...)

"Miután kirúgtak, biztos voltam benne, hogy ez bekövetkezik; nem maradhatott együtt a csapat azok után, hogy milyen belső problémákat láttam. Nyilvánosan mindig, mindenki szívélyesen, nagy szeretetben válik el, jó szerencsét kívánva. Nagyon sokszor nem ez az igazi helyzet." (Adren & Hobbit kilépésével kapcsolatban)

"Vicces, ugyanis a Na`Vi zsúfolt versenynaptára miatt megint nem tudunk részt venni a rendes felállással: sem flamie, sem pedig electronic nem tud velünk utazni." (WESG 2018 Global Finals)

"Szeretném visszanyerni a régi formám. Nagyon sokat gyakorlok, mert be kell pótolnom a kiesett időt. Biztos vagyok benne, hogy ezúttal jönnek majd az eredmények, és minden rendben lesz." (2019-es céljai)

                                               Seized kilépésvel kapcsolatos videó a Gambit-tól

A Gambit által készített videóból az derül ki, hogy nem tudtak vele együtt dolgozni és nem való közéjük..., -tovább nem részletezték. Az biztos, hogy "seized" óriási mélyrepülésben van, kíváncsian várom, hogy sikerül-e visszamásznia majd az általa kívánt szintre. Ha tippelnem kéne nemet mondanék. Érdekes dolog továbbá, amit az interjúból emeltünk ki, hogy minden csapat a publikum számára békésen szakít az adott taggal.

Nyilván senki nem akarja a másikat megsérteni, aztán valami gáz vitába keveredni valamelyik közösségi felületen, esetleg kiteregetni a szennyest. Ugyanakkor mi ezáltal zéró belátást nyerünk az egész ügyre: se a csapat, se a játékos oldalát nem ismerjük meg általában. Valamiféle kíméletes őszinteségre volna szükség ezekben az esetekben, és mindjárt izgibb lenne az egész.

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!