Az Epic Games fejleszteni szeretne a Bush-on, hogy tényleg Legendary tárgynak érezzük

Az Epic Games fejleszteni szeretne a Bush-on, hogy tényleg Legendary tárgynak érezzük

Fortnite - Már számos lehetőséget számba vettek, de lehet, hogy a megoldást egy közösségi ötlet fogja elhozni!

A Bush egyértelműen a Fortnite Battle Royale mém tárgya, ami még a v1.8.2-es frissítéssel került be a játékba, a közösség pedig eleinte igencsak szerette.

Sosem volt egy túlzottan hatékony tárgy, ha nem voltunk kellően elővigyázatosak, akkor könnyen mi kerültünk vele hátrányba. Általános használata nem szól másról, minthogy leüljünk vele a földre, –ám ha egy ellenfelünk ezt épp látta úgy, hogy mi őt nem, az szinte egyenlő volt a biztos halállal, ha volt az illetőnek snipere, és nem volt teljesen kancsal.

Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy a fél képernyőt kitakarja a "álcaruházat", ami miatt még a célzás is nehezebbé válik, tehát valójában a tárgy még common tárgynak is rossz lenne.

A közösség többször is elmélkedett már azon, hogy hogyan lehetne hatékonyabbá tenni az itemet, az átlátszó levelek a viselő szemszögéből már kötelező újításnak számítanak, ám az alap problémát továbbra sem oldja ez meg. Egy játékos, Rhyswindu azzal az ötlettel állt elő, hogy a bokor, –ha már Legendary tárgy–, kapjon egy legendary tulajdonságot, fogjon fel egy golyót. A viselőjét, ha eltalálják, az ne kapjon sebzést a lövedékből. Ez egy igen komoly változtatás lenne, ami valószínűleg hirtelen népszerűvé tenné a tárgyat, ám TALÁN még nem lenne vele túl erős. Ha mindehhez hozzácsapnák még az átlátszó levelek tervét is, akkor pillanatok alatt egy hasznos tárgyat köszönthetnénk a Fortnite soraiban, amit nem csak campelésre lehetne használni.

Az ötlethez hozzászólt a Fortnite vezető dizájnere Eric Williamson is, aki elmondta, hogy jó ideje fontolgatják már a bokor erősítését, rengeteg módot vettek már számba, és a jövőben valamikor mindenképp szeretnék életbe léptetni valamelyiket, addig is viszont örömmel fogadják a közösségi ötleteket.

Eric kihangsúlyozta, hogy a következő frissítéssel nem fog érkezni semmilyen változás, de mindenképp szem előtt tartják, hogy szükség van rá. Az átdolgozott bokor tehát nem most fog életbe lépni, könnyen lehet, hogy nem is ebben a szezonban, hanem valamikor a távolabbi jövőben. A hangsúly most egész biztosan nem ezen van az Epic-nél, akad ugyanis rengeteg más projekt, amin épp tudnak dolgozni, vegyük csak például azt a távcsöves Revolvert, amit ma hajnalban jelentettek be.

Ti szoktátok használni a bokrot? Használnátok gyakrabban, ha élhetőbbé tennék kicsit?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!