Meg sem jelent, de már második az eladási listán

Meg sem jelent, de már második az eladási listán

A Steam múltheti eladási toplistáján a PUBG-t csak egy játék tudta megszorongatni!

A Steam eladási listáit már jó ideje egy játék vezeti, a világ második legnépszerűbb battle royale játéka, a Player Unknown's Battleground. Úgy tűnik azonban, hogy ismét letaszíthatják a Steam trónjáról a PUBG-t, mivel 2019. január 25-én megjelenik a CAPCOM akció-horror szériájának legújabb darabja, a Resident Evil 2 Remake!

A Resident Evil széria a VII. számozott résszel ismét visszatért a gyökereihez és ezt a rajongók is meghálálták. Nem véletlen, hogy a CAPCOM is ezeket a hullámokat próbálja meglovagolni, ugyanis tavaly bejelentették, hogy 20 (!) év után ismét kiadják felújított változatban a második részt. Nem egyszerűen felújítják grafikusan az eredeti változatot, hanem teljesen újragondolják a történetet is. Az alapokat nem módosítják, de több játszható karakterrel is mozoghatunk majd, a két főszereplő különálló kampánya alatt. A játék kihívásokkal lesz teli, mivel sokkal kevesebb fegyver és lőszer áll majd a rendelkezésünkre. A grafikai motort a Resident Evil VII-ből már ismerhetjük, a TPS nézethez azonban hozzá kell majd szokni az előző rész FPS nézete után.

A Steam eladási listáján a második helyig kapaszkodott fel a játék, amire ti is lecsaphattok 59.99 euróért. A teljes listát itt találjátok:

  1. Playerunknown’s Battlegrounds
  2. Resident Evil 2
  3. Survivor Pass: Vikendi
  4. Tales of Vesperia: Definitive Edition
  5. Grand Theft Auto V
  6. ATLAS
  7. Raft
  8. Monster Hunter World
  9. Insurgency: Sandstorm
  10. Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Year 4 Pass

Ti várjátok már a legújabb Resident Evil 2 Remake játékot? Esetleg már elő is rendeltétek? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!