Bluerzor a legerősebb LEC-en kívüli csapathoz igazolt!

Bluerzor a legerősebb LEC-en kívüli csapathoz igazolt!

League of Legends - Bluerzor egy újabb szintet lépett, ezzel is közelebb kerülve a LEC szerepléshez, ami már tényleg csak karnyújtásnyira van tőle.

Bluerzor tavaly a Team Vitality Academy csapatában versenyzett, azonban őt nem arról ismerjük, hogy megelégedne jelenlegi helyzetével, mindig szeretne feljebb törni egy-egy lépéssel. Anno ezt a folyamatot a Team Horizon Reapers csapatával kezdte, majd folytatta a GamerOriginben, később a spanyol Movistar Riderzben, tavaly a Vitality "B csapatában", idén pedig a szintén spanyol Mad Lions-ben folytatja. Aki esetleg nem ismerné a csapatot, röviden annyit érdemes tudni róluk, hogy a legerősebb szervezet a spanyol régióban.

Mindezek mellett pedig a LEC után a spanyol régiót tartják a legerősebbnek egész Európában. A Mad Lions pedig egy nagyon jó ugródeszka lehet bluerzornak a LEC fele, hiszen tavaly ellenük kaptak ki a Movistar Riderzzel a döntőben és idén már több ottani játékos is a LEC-ben folytatja idéntől. A Mad Lions döntőzött egyébként tavaly az EU Mastersben nyáron a NiP ellen, akiket 3-0-ra vertek, tavasszal pedig az elődöntőben kaptak csak ki az Origentől, de hősiesen helytálltak itt is. 

Ahogy bluerzor is elmondta posztjában, nem csak a múltbéli eredmények miatt esett a választása erre a csapatra, hanem a fejlett infrastruktúrája miatt is. Egy olyan sportpszichológus fog a csapattal foglalkoni, aki már 17 éve űzi a szakmát és korábban az Atletico Madrid játékosainak útját egyengette. A profi mezőnyben már több éve rájöttek, hogy igenis fontos szerepe lehet egy sportpszichológusnak. Elég, ha csak az Astralisra gondolunk a CS:GO mezőnyből, akik pont egy sportpszichológus alkalmazása után hódították meg a világot 2017 első felében, illetve tavaly is nagyot mentek.

A csapat felállása sem semmi, topon az a Yoppa lesz, aki korábban már az ASUS-ban és a Giants-ben is bizonyított, miden pedig egy igen tehetséges játékos és egyben bluerzor jó barátja, Pretty lesz. Saját elmondása szerint kettejük összhangja nagyon ott van, így ezzel nem lesz gond. Az alsó ösvényen a tavaly még EU LCS-ben játszó Samux lesz, akit leginkább az UOL-ból ismerünk, de több évvel ezelőtt ő is megfordult a Giants-nél, igaz, akkor még toposként. A támogatója pedig nem más, mint Falco, –ő már többször elhódította a spanyol kupát.

Természetesen edzője is lesz a csapatnak, xPeke régi jó barátja és egykori LCS játékos a Milleniumban, illetve az Alternate Attax-ban, Araneae. Az ő munkáját segíti majd a francia bajnok és szintén egykori LCS játékos, Moopz, illetve a Vitality-nél is megfordult Kanani. Bluerzor nagyon elégedett a mostani csapattal és minden bizonnyal nem kisebb céljuk lesz, mint idén is megnyerni a spanyol bajnokságot. Remélhetőleg ez elegendő rivaldafényt és bizonyítási lehetőséget ad a fiatal magyar tehetségnek, hogy második magyar játékosként csatlakozzon a LEC-hez Vizicsacsi mellé!

A teljes posztot alább olvashatjátok!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!