Metro Exodus Artyom Edition: akár te is megnyerheted a legdurvább kiadást

Metro Exodus Artyom Edition: akár te is megnyerheted a legdurvább kiadást

A limitáld kiadású Metro Exodus Artyom Edition mindössze 10 példányban készült el. A megszerzésének módja  továbbra is tisztázatlan!

A Metro Exodusra már csak kevesebb, mint egy hónapot kell várnunk, ugyanis 2019. február 15-én hivatalosan is megjelenik a Metro széria harmadik felvonása. A 2033 és a Last Light után ismét visszamerészkedhetünk a fagyos Oroszországba, ahol a nyílt világú felszínen kalandozhatunk Artyom bőrébe bújva.

A gyűjtők számára korábban már bemutatták a Collector's Editiont, ami a Spartan nevet kapta. Artyom szobor, dögcédula, képeslap és felvarró is jár a játék mellé. A felsorolt cuccok nagyjából 65000 forintért mindenki számára előrendelhetőek.

Aki ennél kicsit kevesebbre vágyik, nagyjából 27.000 forintért lecsaphat az Aurora Editionre, amihez egyedi fémdoboz, artbook és az összes jövőbeli DLC is jár majd.

Az Artyom Edition azonban még ezen is túltesz. Mindössze tíz példányban készítették el a különleges kiadást és maga Dmitrij Gluhovszkij mutatta be egy videóban a részleteket. A hatalmas katonai ládában Artyom öngyújtóját, gázálarcot, egy órát, bőrkötésű térképet és az író és az A4 Games fejlesztőcsapat vezetőjének levelét is megtaláljuk a játék mellett.

Egyelőre még ködbe borul, hogy miként is lehet megnyerni ezt a különleges kiadást, várhatóan a közösségi felületeken, valamilyen nyereményjáték formájában sorsolják ki a jelöltek között. A legszerencsésebbeket valószínű mindenki irigyelni fogja majd, mert ilyen egyedi kiadásra a Metro sorozat történetében még sosem volt példa.

Kövessétek az alábbi felületeken a Metro videójátékokat, ha nem akartok lemaradni semmiről!

Metro Video Game Facebook oldal

Hivatalos honlap

Twitteren és Instagramon: @MetroVideoGame

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!