A tegnap leakelt egyik skin várhatóan egy új Starter Pack része lesz

A tegnap leakelt egyik skin várhatóan egy új Starter Pack része lesz

Bődületes mennyiségű kinézetet kaptunk, melyek között akadnak igen impozánsak, a Cobalt skin azonban egy Starter Pack lehet!

A tegnap érkezett v7.20-as frissítés annyi mindent tartalmazott, hogy még ma reggel is durva belegondolni. Eszméletlen mennyiségű változtatást kaptunk a játék bizonyos részeire: pl. a zipline-ok működése átalakult, illetve telis-tele rakta az Epic Games a játék fájljait olyan tartalmakkal, amiket az adatbányászok előszedhettek.

A nagy frissítésekkor az egyik általános téma, amire ilyenkor mindenki figyel: a jövőben érkező kozmetikai tartalmak. Az ünnepek előtt az Epic Games kíméletlenül letitkosította a fájlokat, csupán néhány skint tudtak előszedni az információ-dementorok, persze a leglátványosabbak rejtve maradtak. Ez azonban most nem volt így; lehet, hogy a titkosításokkal járó extra munka nem térült meg még abból a számos impulzusvásárlásból sem, amit a játékosok megejtettek egy-egy új skin felbukkanásánál.

Egészen pontosan 8 új skin és számos egyéb kiegészítő került elő tegnap, az egyik félelmetesebb külsőt kapott skinről pedig nemrég kiderült, hogy egy új Starter Pack eleme lehet.

Ő róla van szó, a Cobalt névre keresztelt kinézet a játék fájljaiban Starter Packnak van feltüntetve.

A Starter Packok különlegessége, hogy potom pénzért, 5 euróért beszerezhetőek, a tartalmukban pedig szerepel egy Epic szintű kinézet és 600 V-buck. Eddig minden Starter Pack így épült fel, feltehetően ezen továbbra sem fog változtatni az Epic. A Starter Packokról elmondható, hogy –a Battle Pass-okhoz hasonlóan– kihagyhatatlan vételt jelentenek, az ár-érték arányuk ugyanis verhetetlen. 5 euróért, vagyis valamivel több mint 1500 Ft-ért kapunk egy alapvetően több mint 3000 Ft-ot érő skint és 600 V-buckot, ami még olyan 1800 Ft-nak felel meg.

A pack érkezésének ideje egyelőre ismeretlen, de szinte biztos, hogy nem kell rá sokat várnunk. Reméljük, hogy az Epic nem fogja ismét eljátszani azt, amit néhány hónappal ezelőtt, amikor az első csomag karakterét, a Rogue Agentet betette az Item Shopba, ezzel téve szabadon megvásárolhatóvá.

Nektek bejön a Cobalt skin?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!