Top 5 alulértékelt lap a Rastakhan's-ból: amikor mindenki téved

Top 5 alulértékelt lap a Rastakhan's-ból: amikor mindenki téved

A Hearthstone kiegészítőinek legjobb és legrosszabb lapjait is nehéz megtippelni előzetesen. Mutatjuk a top 5 alulértékelt kártyát!

A Rastakhan's Rumble decemberben érkezett meg a Hearthstone-ba és –az előzetes lapelemzések a szokásokhoz híven– itt is jelentősen félresikerültek. Számos kártyától sokkal többet vártak, mint amire végül képesek voltak. A Warlord Loti, a Revenge of the Wild, a Grul, the Shark és az Elemental Evocation csak néhány nagyobb név, amitől a külföldi profik, az egyszerű rajongók, de még a LvL Up Esports csapat tagjai is többet vártak.

Most a másik végletet mutatjuk be RegisKillbin segítségével. Következzen a Rastakhan's Rumble top öt legalulértékeltebb lapja!

5. Ornery Tortoise

Előzetes rang: 87.

Jelenlegi rang: 33.

A teknős beleillik a gyors Odd paklikba, legyen az Mage, Hunter, vagy valami elrugaszkodott Paladin. Ezentúl a Beastekre épülő Hunter is próbálkozik kipréselni minél többet a három manás lényből.

4. Hakkar, the Soulflayer

Előzetes rang: 102.

Jelenlegi rang: 41.

A Togwaggle Druid egyszerűen elpusztíthatatlan. Hiába a Wild Growth és Nourish gyengítés, Hakkar kiegészülve továbbra is képes a legerősebb paklikat két vállra fektetni.

3. Amani War Bear

Előzetes rang: 83.

Jelenlegi rang: 13.

Az Odd Warriortól kezdve, a Beast Big Druidon át, egészen a Deathrattle Hunterig számos pakliban elfér a Harci Medve, –ami egyébként a Rastakhan's és az egész Aréna legnépszerűbb lapja jelenleg.

2. Banana Buffoon

Előzetes rang: 101.

Jelenlegi rang: 27.

Az Exodia Mage és a Combo Priest tökéletesen beleillesztette az elsőre elég gyengének tűnő kártyát az OTK koncepcióba. 

1. Baited Arrow

Előzetes rang: 89.

Jelenlegi rang: 2.

Senki sem hitte, hogy a Flanking Strike mellett lesz benne potenciál, de úgy tűnik, hogy a Hearthstone képes megtréfálni a legjobbakat is. A Hunter ennek a lapnak is köszönheti, hogy majdnem minden harmadik pakli a Standardban hozzá tartozik.

Ti melyik lapban csalódtatok kellemesen?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!