Most már szinte biztosan érkeznek a zombik, és a TV-k is bekapcsolódtak!

Most már szinte biztosan érkeznek a zombik, és a TV-k is bekapcsolódtak!

Jöhet a téli Fortnitemares, ahol ismét fel kell készülnünk a tolongó zombihordákra.

A hetedik szezon a legendás kezdés óta kevés újdonsággal szolgált a történet terén. Igaz, a jéghegy elkezdett olvadni és 5 tojást is találtunk a várban, de semmi komolyabb nem történt. Nagyon úgy néz ki, hogy ez egészen a 7.20-as frissítésig maradt így, hisz a Polar Peak felett megjelenő gömbben most már biztosan az Ice King álldogál; az ő serege pedig valószínűleg zombikból fog állni, –vagy hogy pontosak legyünk, ghoulokból. Pont olyanokból, amiket már a Fortnitemares-en is láthattunk. Természetesen ez még mindig csak kiszivárogtatott információ, de az adatbányászok nem voltak restek és jó pár érdekességet találtak. Nézzük is meg, hogy mi történt az éjjel a Fortnite világában.

Újra bekapcsoltak a TV-k

Azt már a 3. szezon óta tudhatjuk, hogyha bekapcsolnak a TV-k, akkor közeleg a baj. A hetedik szezonban most pont ez történt, amit persze rengetegen megörökítettek:Ahogy láthatjuk, egy hóvihart jelez a műsor, ami a szél irányát tekintve végig söpör majd a pályán. Könnyen lehet, hogy újból havas lesz minden, de az is előfordulhat, hogy csak a hideg dél-nyugati szél hozza meg a zombikat a térképre.

Apropó, zombik

Az FNBRLeaks által generált vákuumnak köszönhetően rengeteg kisebb szivárogtató oldal is feljebb lépett a ranglétrán. Ez főleg a FortTory-nak sikerült, aki napról-napra rengeteg hasznos leakkel lát el bennünket. Tegnap este például először a zombi spawnerek audiofájljait találta meg:

Ezután pedig a valószínűsíthető spawnereket is, hiszen a két kő eléggé hasonlít azokra, amit a Fortnitemares-ben láthattunk:

Ha pedig ez még mindig nem lett volna elég arra, hogy meggyőzzünk mindenkit a zombik érkezéséről, még az alap zombi modelljét is megtalálták:

Természetesen még mindig érdemes a helyén kezelni ezeket a szivárgásokat, –de valljuk be, most már 99% hogy hamarosan újból megérkeznek a zombik. Egyelőre azt nem tudni, hogy egy LTM vagy az alap játék keretein belül, de ahogy az Epic-et ismerjük, egyszer csak bekerül és gyökerestül megváltoztatja a metát. Mi mindenesetre élveztük a Halloweeni Fortnitemares-t, –így reméljük újból hasonló mókában lesz részünk a téli kiadással is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!