A CS:GO-ba is megérkeztek a rózsaszín unikornisok

Új kapukat nyit ki, és CS:GO csapatot indít az az Unicorns of Love, ahol LOL-ban Vizicsacsi is közel 4 évet játszott.

Nem, nem olvastátok félre, a Unicorns of Love ezentúl nem csak LOL-ban, hanem CS:GO-ban is képviselteti magát. A német szervezet az éppen széteső félben lévő EURONICS Gaming csapatának játékosait vásárolta föl, –de nyugi, Domoszlay "kolor" Ádám nincs köztük; az ő szerződése 2018 év végén lejárt, és hivatalosan még semmit nem tudunk arról, hogy hol folytattja.

A csapat többi tagja, –egészen pontosan Oliver "kzy" Heck, Markus "maRky" Reitenbach és Christian "crisby" Schmitt– immáron az UoL CS:GO csapatának játékosai, hozzájuk csatlakozik a 2018 év végén az EURONICS-ba beugró Denim "DeniMM" Ameti és André "kirby" Kempa, akinek ha nem ismerős a neve akkor nem benned van a hiba, főleg kisebb német csapatokban játszott eddig. Érdekesség, hogy a csapat az elmúlt hetekben már együtt volt és játszottak NeverPlay név alatt, de a hivatalos bejelentés csak most érkezett. A csapat az ESEA MDL 30. szezonjában fog szerepelni, –és bár jog szerint járna neki a United Masters League szereplés is–, a szervezet erre nem tartott igényt, így ott marad az EURONICS egyenlőre még nem ismert felállással.

"5 sikeres év után a LOL-ban már nem vagyunk tagja az EU LCS mezőnyének. Ez lehetőséget adott nekünk, hogy a LOL csapatunk mellett, valami új felé is nyissunk a német e-sportban. A Counter-Strike az egyik legnépszerűbb e-sport játék és most is részesei leszünk ennek a közösségnek. Reméljük, hogy rengeteg jó hangulatú, rózsaszín meccsel tudunk majd nektek szolgálni, –de persze a siker lesz a célunk. Izgatottan várjuk a CS:GO karrierünket." - olvasható Vivien Mallant, a szervezet igazgatójának bejegyzésében.

Mit gondoltok, megtalálja majd a helyét a CS:GO-ban is a Unicorns of Love?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Borítókép: Unikrn.com

Kövess Minket!