blaZe ACE, Barcode késelés – az MNEB legszebb pillanatai az első fordulóban

blaZe ACE, Barcode késelés – az MNEB legszebb pillanatai az első fordulóban

Pazar megmozdulásokban nem volt hiány már az első két napon sem.

Rengeteg szép jelenettel indult tehát az alapszakasz, mi azonban most kiválasztottuk ebből a legszebb ötöt, –természetesen sorrend felállítása nélkül.

CAMPER 3K

Nice Gaming csapatát erősítő Camper még kedden mutatta meg, –immáron sokadjára– hogy mire is képes kedvenc fegyverével, az AWP-vel. Bár a mérkőzést nem sikerült megnyernie az N6-nak, az alábbi klipből azért látható, hogy a végletekig küzdöttek.

BLAZE AWP ACE

Szintén AWP-s tudását villogtatta meg szerdán a GAMERZONE játékosa, blaZe. Egy kisebb hibát követően a további öt sikeres találatával egymaga iktatta ki a God Is With Us együttesét. A GAMERZONE második félidőben mutatott fellángolását, –ez a jelenet is alátámasztja–, lendületük azonban nem tartott a végletekig, és 16-12-re kikaptak.

KOLOR NÉGYESE 

Kolor már az első nap megvillantotta a foga fehérjét kedvenc távcsöves puskájával. A GAMERZONE játékosait ablakból kitekintve kapta el hibák nélkül, –az ötödik játékos azonban már nem adta olyan könnyen magát; bár kolor őt is eltalálta, a lövés azonban nem volt halálos, így csapattársa, gabesson fejezte be végül a mérkőzés hetedik körét.

TIGENE MEGÁLLÍTJA A RÖVID TÁMADÁST

HoP eSport játékosa, Tigene –saját elmondása szerint– kedvenc fegyverével, a nemrég rivaldafénybe kerülő AUG-gal brillírozott még kedden a PixelFire ellenfeleként. A jó pozíciók felvételével terasz és pit környékén négy játékost is sikeresen likvidált ezzel megszerezvén első körüket a mérkőzésen.

BARCODE MEGLEPETÉSE

Késelésben sem volt hiány az MNEB első hetén; ezt az akciót a REVOLTE játékosa, Barcode alkotta, higgadtsága kifizetődő lett. A meccset Barcode-ék végül 16-12-es végeredménnyel húzták be.

Folytatás jövőhét kedden, az akkori párosításokról, illetve a tabella jelenlegi állásáról pedig ebben a cikkünkben már olvashattatok.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!