Szinte biztos, hogy újra ellepi az egész pályát a hó

Szinte biztos, hogy újra ellepi az egész pályát a hó

Egy leaknek köszönhetően már majdnem biztosak lehetünk abban, hogy nemcsak a zombik, de a teljesen havas pálya is megérkezik.

Tegnap este, egészen pontosan 20:00-kor a TV-k átváltottak egy 48 órás visszaszámlálásra. Ez azt jelenti, hogy szombat este nyolckor valószínűleg megérkezik a vihar, amit a jégkirály tartogat nekünk. Az eddigi leakek alapján már sok mindent kideríthettünk, –de persze semmi sem biztos, egészen odáig, ameddig tényleg meg nem jelenik a játékban. Ettől függetlenül számíthatunk jégzombikra és egy újabb játékon belüli eseményre, csak úgy, mint a rakéta kilövésnél. A reggeli órákban pedig egy újabb érdekesség derült ki, hisz Twitteren elkezdett keringeni egy videó és egy kép, ami a legújabb Block választást mutatja. Egy piramisról van szó, –ami egy kicsit furcsán fog kinézni eleinte–, de az biztos, hogy feldobja majd a terület tájképét:

Ami a videóból viszont nem derül ki, az a képből igen: ha alaposan megnézzük az alábbi fotót, akkor láthatjuk, hogy a fák és a talaj is havas mellette, így valószínűleg már a frissített buildben fényképezte valaki:Ez számunkra könnyedén azt jelentheti, hogy a zombik és a vihar tényleg elfoglalja az egész pályát. Erre enged következtetni egy Epic munkatárs tweetje is, aki azt reagálta minderre, hogy jobb ha betárazunk tejből és tojásból, amíg véget nem ér a visszaszámlálás:

Mindenesetre, körülbelül 34 óra múlva mindenre fény derül és kicsit jobban beindulhat a hetedik szezon története is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!