Új karakter és mechanika a minden eddiginél brutálisabb Mortal Kombat 11-ben!

Ed Boonék nem fukarkodtak az újdonságok megmutatásával; több videót is közzétettek a közelgő Mortal Kombat 11-ből.

Az új Mortal Kombat 11 The Reveal show esemény egészen parádésra sikeredett; egyrészt mert tele volt a helyszíni stúdió, másrészt Ed Boon sem húzta nagyon az időt, rögtön belevágott a közepébe.

Megmutatták a demoban lévő 6 karaktert, melyek közül 5 visszatérő és egy teljesen új is feltűnt a videóban. Sonya Blade, akit Ronda Rousey hangja kelt életre, Baraka, Scorpion, Sub-Zero és Raiden mellett Geras kapott még helyet a küzdőtéren. A trailerben felbukkant azért még Liu Kang és Kung Lao is, de az este folyamán Kitanát is megpillanthattuk. A pofozkodások során az úgy nevezett Crushing Blow is előjött, ezzel pedig mini X-Ray támadásokat hajthatunk végre, melyek többet sebeznek, viszont egy meccsben maximum csak ötször használhatjuk őket:

Geras:

Egy röpke beszélgetés során pedig kiderült, hogy január 30-án lesz egy Kombat Kast, amiben további újdonságokat árulnak el rajongóknak, egy kósza jelenet viszont nagy értetlenkedést váltott ki a nézőtéren, hiszen úgy tűnik Kabal is megjelenhet az MK11-ben:

Mortal Kombat 11 Kabal tease? 1 out of 1 image gallery

A játékból kikerültek az X-Ray mozdulatok, –helyüket a Fatal Blow mechanika veszi át, amely az életerőnk nagyjából 66%-ának elvesztése után aktiválható. A Brutality és Fatality kettőse pedig nem hiányozhat a felhozatalból:

A stream során a karakterek testreszabhatóságába is engedtek egy kis betekintést:

A sztoriból is kaptunk egy szeletet, a prológusban Shinnok és Raiden párbeszédét kaptuk meg, amely tulajdonképpen az MKX végének egy kimaradt szösszenete is lehetne:

Nektek hogy tetszik?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!