A legjobb Ladder paklik egy kupacban

A legjobb Ladder paklik egy kupacban

Ha szeretitek a gyors, egyszerű és sikeres paklikeresést, akkor van egy jó tippünk a számotokra!

Valószínűleg sokan tapasztalták már azt, hogy mennyire nehéz megbízható és jó paklikat keresni a játékhoz. Nyilván vannak olyan játékosok akik szeretik maguknak megalkotni a deckjeiket, azonban jócskán akadnak olyanok is, akik szeretik másokra bízni a megalkotásukat és inkább már csak begyakorolják az előre elkészített összeállítást. Nos, mi ezeknek a játékosoknak is szeretnénk segíteni, éppen ezért elhoztunk nektek a DeckShop.pro által legjobbnak ítélt Ladder paklikat. Mielőtt azonban még belecsapnánk abban a bizonyos lecsóba, szeretnénk nektek elmondani, hogy az előbb is emlegetett oldalon, nem csak a létramászáshoz megfelelő paklikat találhattok! Így ha egy kis újdonságra vágytok a játék terén, akkor nézzetek szét, hátha valami olyasmi jön majd szembe veletek, amit mindenféleképpen ki akartok majd próbálni!

A legjobb 4 Ladder pakli

3M Bandit Horde

Az első pakli, amit bemutatunk nektek az egy Three Musketeers-en és Bandit-on alapuló válogatás. A tematika itt arról szól, hogy az Elixir Collector segítségével összegyűjtünk annyi elixírt, hogy a három muskétással meg tudjuk kezdeni az agressziót. Ha nem jön ki jól a lépés, akkor sokat segíthet a Barbarian Barrel és a Zap. További nyerési esélyt ad még a nem rég gyengített, de még mindig erős Battle Ram. A szóban forgó paklit itt leshetitek meg közelebbről.

Hog Heal Freeze Cycle

Egy viszonylag all in Hog Rider pakliról beszélhetünk, ahol akár egy támadással le lehet dönteni egy tornyot, köszönhetően az átdolgozott gyógyításnak. Azonban nagyobb egységek ellen sajnos kevés a védelem ebben a pakliban. Akik a gyors játékokat szeretik, tegyenek ezzel a deck-el egy próbát, tekintve, hogy nincsen benne egyetlen Legendary sem (azaz sokkal olcsóbb, mint az átlagos paklik). A pakli kódját itt találhatjátok.

Pekka Bridge Spam

Valószínűleg nem lesz nektek ismeretlen ez a pakli sem, ugyanis egyik formáját pár nappal ezelőtt mutattuk be hosszabban az oldalon. A deck gerince a Pekka illetve az Electro Wizard, akik hatalmas erővel rendelkeznek és könnyedén lehet velük védekezni. A lényeg, hogy ki kell várni amíg ellenfeled kifogy az erőből (addig megoldani a védekezést), majd ellentámadást indítani, amikor a legerősebb kártyáit is kihúztad belőle. A pakli kódja itt található.

Mortar Rascals RamRider

Az új Ram Rider sok lehetőséget rejt magában ugyanis akár védekezésre, akár támadásra is lehet használni. Ezt a tulajdonságát megtámogatva sok kisebb egységgel és egy Mortarral, védekező helyzetből könnyedén átválthatunk támadóba. Ezzel meglepve az ellenfelünket. A decket itt lehet megtekinteni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!