Minden, amit tudni érdemes a mai Fortnite eventről

Minden, amit tudni érdemes a mai Fortnite eventről

Kevesebb, mint 10 óra múlva megérkezik a tél, és új meta érkezik a Fortnite-ba a zombik segítségével.

Lassan, de biztosan végéhez közeledik a visszaszámláló, ami csütörtök este indult el a TV-ken szerte a pályán. Az esemény mivoltjáról már szinte mindent tudunk, –ha hinni lehet a leakeknek–, de ezúttal a szokásosnál egy kicsit jobban csöndben maradt az Epic. Amikor viszont 24 óra maradt csak hátra az eseményig, nem csak a TV-k, de maga a jéggömb is elkezdett visszaszámolni egy óra formájában. A jégkirályt most már tökéletesen láthatjuk a gömbben, –így nézzük, hogy mit érdemes tudni az esti eseményről.

Mikor és hol nézzem?

Annyi bizonyos, hogy a visszaszámlálás magyar idő szerint 20:00-kor jár le, így valószínűleg az esemény azonnal elkezdődik majd. A játékmódokról ezúttal nem esett szó, de az eddig eventek nagy részét nem láthattuk Playgroundban, így sajnos egy éles meccsen kell megtalálnunk azt a pozíciót, ahol nem ölnek meg. Annyi biztos, hogy leginkább Polar Peak közelében érdemes elhelyezkedni, de mivel a szerver 90%-a is ott lesz, így nem árt egy kicsit messzebb esni, vagy felfegyverkezni az idő lejárta előtt. Természetesen, ha lemaradunk róla, akkor sincs minden veszve, hisz perceken belül tele lesz videókkal az internet, ráadásul nálunk is elolvashatjátok majd a részleteket.

Mi fog történni?

Megérkezik a vihar és a zombisereg. Persze ebben egyáltalán nem lehetünk biztosak, de az eddigiek alapján nagyon úgy tűnik, hogy ismét hó takarja majd a pályát, miközben a kocka egy darabjának segítségével újra megérkeznek a zombispawnerek, –és velük a zombik is. A köd az előző napokban már ellepte a pályát, így tényleg egy Fortnitamares v2 közeleghet felénk.

Mi a helyzet a leláncolt rabbal?

Szinte biztosak lehetünk benne, hogy ő még nem jön be a képbe, hisz a teóriák alapján ő lesz a Snowfall skin, amit csak a 9. héten szerezhetünk meg. Ezért a celláknál található jégtömb valószínűleg továbbra is befagyva marad, de talán egy leláncolt kéz hamarosan kibukkanhat belőle.

Nem értem, hogyan működik a jéggömb óra?

Szerencsére nem is muszáj, hisz ott vannak a TV-k, –ráadásul a 20:00-ás időpont már nem fog változni, de azért elmagyarázzuk:Ez a kép tökéletesen elmagyarázza, hogy hogyan tűnnek el a vonalak, –de mindeközben a jégkirály egy kis fényt tart a kezében, ami folyamatosan erősödik, ha eléri a számláló az egyik vastagon vett vonalat.

A sivatagban már van egy ehhez hasonló óra a szezon eleje óta, köze van hozzá?

Több, mint valószínű, hogy igen, mivel ott az autók jelzik a nagy vonalakat, míg a fák a kicsiket. Ráadásul az óra mutató pont teljesen észak-, tehát 12:00 felé mutat.

A jégkirály pont Tilted fele néz és az újonnan megépült ház már rajta sincs a térképen, mi történik majd?!...

¯\_(ツ)_/¯

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!