Egy kiskapunak köszönhetően újra elérhető volt a double Pump mechanika

Egy kiskapunak köszönhetően újra elérhető volt a double Pump mechanika

Fortnite - De az Epic Games rekordidő alatt le is zárta ezt a lehetőséget!

Azt hiszem, a double Pump mechanikát nem kell bemutatni nagyon senkinek. Még azok a játékosok is ismerik, akik nem játszottak abban az időben, amikor elérhető volt, ugyanis nagyon sokáig a játék meghatározó metája volt. Aki mégse ismerné, a trükk lényege nem állt másból, minthogy két Pump shotgunt váltogattunk tüzelés közben, ha ügyesek voltunk, olyan sebességet is elérhettünk, mint amivel a Tactical Shotgun tüzel.

Ezt a lehetőséget végül az ötödik szezon elején sikerült elkaszálnia az Epic-nek, mikor betették a fix töltési időt két shotgun váltása közé. A közösség nagyobb része a mai napig reménykedik abban, hogy egyszer újrahasználhatjuk ezt a taktikát, noha erre voltaképp az esély nulla. Sokan azért szeretnék viszontlátni, mert imádták használni, sokan pedig azért, mert kiszeretnék próbálni. Nos, tegnap erre volt is lehetőség, egy apró, ám mégis kisebb gyakorlásokat igénylő trükkel a töltési idő a váltások között kiküszöbölhető volt. Semmi mást nem kellett tennünk, mint a lövés után, a váltás előtt megnyomni a reload gombot, ezzel a két fegyver közötti delay-t megszüntethettük.

Természetesen a profi játékosok is hamar rákaptak, a tegnapi napon rengetegen ezt tolták. TSM Daequan, a double Pump első használója volt talán az egyik legboldogabb, hogy az oly szeretett trükk visszatért.

Az Epic Games azonban a mai napig nagy figyelmet fordít arra, hogy soha senki nem tudja használni a módszert, bármikor felbukkan egy apró kiskapu, rekordsebességgel javítják.

A trükk tehát volt, nincs, a szerencsések egy rövid időre kipróbálhatták, hogy milyen is volt anno, persze azért egy kis gyakorlást igényelt a dolog, hiszen harcközben még arra is figyelnünk kellett, hogy a tárazás gombot megnyomjuk a váltás előtt. Láthatóan még a nagyágyúknak se jött össze mindig.

Nektek volt lehetőségetek használni bármikor a double Pumpot?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!