Kikerülhetett az első modell a Polar Peak várának mélyén elzárt rabról

Kikerülhetett az első modell a Polar Peak várának mélyén elzárt rabról

Fortnite - Hogy a tűzkirályról, vagy valaki másról van szó, az nem derül ki egyértelműen még, de biztos, hogy van ott valaki!

Hamarosan belépünk a Fortnite Battle Royale hetedik szezonjának nyolcadik hetébe, ami azt jelenti, hogy már nagyon közel van a háttértörténet következő fordulata! A szombati in-game event előtt napvilágot látott egy teória, ami nemcsak hasra ütésszerűen született meg, minden egyes eleme egyelőre hibátlannak tűnő következtetéseken alapul.

Nagyon úgy tűnik, hogy Polar Peak várának gyomrában, a várbörtön legmélyén nem egy sárkány, hanem egy rabul ejtett személy tartózkodik. Jó ideje már, hogy a kastély legalsó szintje apránként olvadozni kezdett, eleinte csak a levezető lépcső bukkant fel, aztán az előcsarnok, végül pedig lassan lejuthattunk a kisebb cellákhoz is. Most már kényelmesen bemehetünk a lénytojásokhoz is, illetve láthatjuk, hogy a terem közepén egy újabb emelvény fog hamarosan felbukkanni!

A feltehetően belül tartózkodó rabról nemrég előkerült egy modell, amiről egyértelműen még mindig nem derül ki, hogy tényleg a tűzkirályról van-e szó, vagy valaki másról, a teóriának azonban egy jó megerősítést ad.


Kérdéses, hogy a játékon belül mikor is láthatjuk majd meg az alábbi állapotát a rabnak, az azonban bizonyos, hogy holnap, vagy holnapután újabb frissítés várható, ami által talán még nagyobb része eltűnik a fogságot jelentő jéghegynek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!