Jöhet a cross-platform a Mortal Kombat 11-be

Jöhet a cross-platform a Mortal Kombat 11-be

Egy örömteli hír a MK11 rajongóinak. 2019-ben érkezhet a cross-platform!

A Mortal Kombat 11 2019. április 23-án hivatalosan is megjelenik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Swichre. A Microsoft után úgy tűnik, hogy a Sony is beszáll a cross-platform piacra és végre a konzolos haveroknak téphetjük ki a karját, vagy haraphatunk bele az agyába. Az biztos, hogy a brutalitásra nem lesz panasz!

 

A Microsoft hatalmas erőfeszítéssekkel próbálkozik megvalósítani a játékosok álmát, hogy az Xboxos együtt játszhasson a PC-ssel és a Nintendossal. A Fortnite és a Rocket League után a Mortal Kombat lehet a következő játék a sorban, amibe beépítek ezt a funkciót. Az előzetes tervek alapján 2019 harmadik és negyedik negyedévében minden platformon elérhetővé válik a meccskeresés, a teljesítmények, a hangalapú kommunikáció és a felhőalapú mentési rendszer. Ezek az ígéretek azért vehetőek biztosra, mivel a játék motorja, az Unreal Engine 4 lehetővé teszi mindezt. A játék vezető dizájnere optimista és reméli, hogy a tervek megvalósulhatnak az ütemezésnek megfelelően. Ha minden összejön, akkor legkésőbb 2020-ra szabadon koncolhatjuk fel az eltérő platformon játszó MK11-es játékosokat.

A játékot előrendelhetitek a Steam oldalán, vagy a Microsoft és a PlayStation honlapján is. Nem olcsó, de az első videók alapján minden MK rajongónak kötelező vétel!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!