Kikapcsolódás játék közben? Ezzel a paklival még ez is lehetséges!

Kikapcsolódás játék közben? Ezzel a paklival még ez is lehetséges!

Ha egy hosszú nap után szeretnéd kiengedni magadból a fáradt gőzt, akkor ezt a paklit meleg szívvel ajánljuk neked!

Valószínűleg nem egy emberrel fordult már elő, hogy volt 2-3 szabad perce a busz érkezéséig, vagy egy hosszú nap után csak szeretett volna kikapcsolni, gondolt egyet majd elindította a Clash Royale-t. Ilyenkor azonban nem érdemes az összetettebb paklikhoz nyúlni, mert a meccsek vége fáradt aggyal általában kiégés lesz. De erre a nehéz helyzetre is van megoldás, ilyenkor ugyanis általában az egyszerűbb deckeket érdemes előhúzni abból a bizonyos tarsolyból. Pont egy olyat, mint amit a mai napon mutatunk be nektek annak érdekében, hogy fáradtan is jól menjen a létramászás.A pakli a lehető legegyszerűbb mechanikára épít. A játék elején a Barbarian Hut segítségével könnyedén megszerezheted a vezetést, majd a sima elixír fázis alatt csak arra kell fókuszálnod, hogy jól reagálj arra, amit ellenfeled csinál. A dupla elixíres résznél már jöhet az agresszió a Bandit és a Battle Ram segítségével –amik ebben az esetben a nyerési kondícióid– , azonban itt is figyelned kell még ellenfeleid lépéseire, nehogy a végén meglepjen valamivel. Ezen kívül a nagyobb varázslatokat is könnyedén ki tudod csalni a Flying Machine segítségével, ami után már nyugodtan elnyomhatod az Electric Dragont is! Ha esetleg mégis nehéznek találod ezt a paklit és szenvedsz vele, akkor az azt jelenti, hogy túl agresszívan használod, egy kis passzivitással pedig könnyedén meg tudod oldani ezt a problémát is!

Statisztika

Fontos kártyák

Electro Dragon

Az Electro Dragon első sorban védekezésre alkalmas kártya, azonban nem csak erre érdemes használni. A lény természeténél fogva könnyedén tudja támogatni a fontosabb egységeidet, (mint például a Battle Ram-et vagy a Bandit-ot). De nagyon egyszerűen és könnyedén tudja kilőni az egymáshoz közel tartózkodó ellenséges egységeket is. 

Barbarian Hut

A Barbarian Hut az egyik legfontosabb kártya ebben a pakliban. A legkönnyebben így itt a Hut elhelyezését lehet elrontani (és ezzel akár a meccset is el lehet bukni). Mivel egy hét elixíres lapról beszélünk –ami közel sem számít olcsónak, főleg a játék első szakaszában– ezért nagyon fontos, hogy jól el tudd dugni, ami garantálni fogja, hogy mindig legyen lent lényed a pályán.

Battle Ram

A Battle Ram az egyik olyan lap, ami jócskán megemelheti a nyerési esélyeidet a meccs során, ugyanis szinte mindenre jól használható. Könnyedén lehet vele emelni a nyomást, de egy ellentétes ösvénytolásra is jól alkalmazható.

Játékmenet

A játék korai szakasza

Az első és legfontosabb lépés a játék elején –amit talán már milliószor leírtunk nektek– az az, hogy meg kell állapítanunk, milyen pakli ellen is játszunk. Ennek megfelelően kell elkezdeni lepakolni a különböző lényeket és várni ellenfelünk reakcióját. Az egy elixíres szakaszban nem szabad túl agresszívan játszanunk, itt a lényeg az, hogy a másik játékos által indított támadásokra jó reakciót kell leadni. A Barbarian Hut szinte minden esetben jó nyitó akkordnak számít, ennek a lapnak köszönhetően már igen korán lehet megfelelő nyomást gyakorolni az ösvényekre.

A játék kései szakasz

A dupla elixíres szakasz alatt pedig el is lehet kezdeni az agressziót. Itt már jöhet minden, amit meglátsz: a Battle Ram és a Bandit is arra szolgál, hogy növelje a nyomást ellenfeleden egészen addig, amíg összetörik a védelmi rendszere. Azonban fontos megjegyeznünk, hogy a türelem ennél a paklinál is egy nagyon fontos erény! Sokszor a kölcsönös adok-kapok következtében a meccs sudden death-ig is elhúzódhat, –így lehet, hogy az utolsó pillanatig ki kell tartanod!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!