Szinte kereken két éve mutatkozott be DeadFox élete első Majorjén

Szinte kereken két éve mutatkozott be DeadFox élete első Majorjén

Azóta már sok víz lefolyt a Dunán, de DeadFox még mindig a HR meghatározó játékosa.

Lehet szeretni vagy nem kedvelni DeadFoxot, de abban mindenki egyetért, hogy Magyarország legsikeresebb CS:GO játékosává nőtte ki magát az évek alatt, és a február végén kezdődő Majorön ismét megmutathatja magát. Karrierje során már jó pár nagy versenyen járt, –így egy igazán tapasztalt játékosnak hívhatjuk–, de ez persze nem mindig volt így, hiszen 2017 január 22-én, pár hónappal azután hogy ténylegesen a HR játékosa lett, már be is került a mélyvízbe, hisz debütált az ELEAGUE Major 2017-en:A kijutás már hatalmas szó volt az akkoriban még DeadFox, ANGE1, Zero, bondik, STYKO ötösként játszó HR-nek, akik végül az utolsó helyen estek ki, de ez hatalmas siker volt mindannyiuk életében. DeadFox ezzel magyar CS:GO történelmet is írt, hiszen ő volt az első játékosunk egy ilyen szintű Majorön. Akkoriban még igazán kibontakozhatott, hisz AWP-sként játszott nem pedig supportként, ami a jelenlegi szerepe.

Legközelebb tehát február végén láthatjuk újra egy Majorön, ahol a Major győztes Hobbit is megmutathatja igazán, hogy mit tud a HR színeiben.

Persze nem ez volt az egyetlen jubileum az elmúlt napokban, hisz a Ninjas in Pyjamas két sztárja, GeT_RiGhT és f0rest már 10 éve játszik egymás oldalán. Először a fnatic-ban, később két évig az SK-ban, majd 2012 óta a NiP-ben.Mindketten egyszeres Major bajnokok, f0rest  négyszer szerepelt a HLTV top 20-as listájában, ahogyan GTR is, csak ő 2013-ban és 2014-ben meg is nyerte a legjobb játékosnak járó címet. Két igazi legendáról beszélgethetünk tehát, akik 10 éve nem "szakítottak" egymással, –és valószínűnek tartom, hogy karrierük végéig már nem is fognak. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!