Exkluzív Fortnite skinnel és 60 FPS támogatással érkezik a HONOR View20

Exkluzív Fortnite skinnel és 60 FPS támogatással érkezik a HONOR View20

A Samsung Galaxy projektje után a HONOR is beszáll egy exkluzív kinézettel!

A tegnapi napon egy sajtótájékoztató keretén belül rántották le a leplet a HONOR legújabb telefonjáról, a View20-ról. A márka zászlóshajójának szánt készülék lesz az első olyan Androidos telefon, ami támogatni fogja a Fortnite mobil verziójában a 60 FPS-t.

Ám nem ez az egyetlen különlegessége; a cég a telefont egy exkluzív skinnel dobja piacra, mely a HONOR Guard nevet kapta.

A skin természetesen azoknak a felhasználóknak jár majd, akik megvásárolják a View20-at. Az Epic még tavaly elmondta, hogy idén már több Androidos készüléken is elérhetővé válik majd a 60 FPS, –úgy fest, hogy legelsőnek a HONOR élvezheti ezt a kiváltságot.

Ezen a képen jól látható, hogy az átlagos FPS szám 59,13, ami nem kis teljesítmény a márkától. A telefon egyébként négyféle színben lesz kapható:

  • Éjfekete
  • Zafírkék
  • Fantom vörös
  • Fantom kék


Két típus kerül majd belőle forgalomba, az egyik 6GB RAM-mal és 128 GB háttértárral, a másik pedig 8 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral lesz szerelve. Előbbi ára 569 euró, vagyis kb 180 ezer Ft lesz, míg erősebb testvére már 200 ezer Ft fölé fog kanyarodni a maga 649 eurós vételárával.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!