A Witcher 3 és Cyberpunk 2077 kreatív igazgatója a Blizzardnál dolgozik tovább

A Witcher 3 és Cyberpunk 2077 kreatív igazgatója a Blizzardnál dolgozik tovább

Sebastian Stępień "átigazolt" a Blizzardhoz. A Witcher 3 kreatív igazgatóját szerezte meg magának az amerikai óriás!

A Blizzard az elmúlt hónapokban azzal került be a hírekbe, hogy a vezetőségből többen dobbantottak az amerikai videojátékfejlesztő mammutcégtől. Ezúttal az Activison nem bízta a véletlenre, amikor megszerezték maguknak Sebastian Stępieńt, aki eddig a CD Projekt Red csapatát erősítette!

A Witcher sorozatért és a még meg sem jelent, de már piedesztálra emelt Cyberpunk 2077-ért felelős lengyel fejlesztőcsapat egyik alapkövének számító Stępień többek között a harmadik rész egyik kreatív igazgatója volt. Szakmai tudása hatalmas, nem véletlen dolgozott majdnem 13 évig a CD Projekt Red csapatában. A Witcher 1, 2 és 3 után a Cyberpunk 2077-ben is fontos szerepet vállalt, kreatív igazgatóként dolgozott a hatalmas projektben. Több fronton is bevethető a tudása, mivel a narratívák megírásában és a sztoritervezésben is szerzett tapasztalatot a lengyel cégnél.

Egyelőre a CD Projekt Red nem kommentálta az egyik fontos láncszemük elvesztését, de Stępień LinkedID profiljának alapján nincs szó blöffről. A Blizzard Entertainmentnél is kreatív igazgatóként számítanak rá, de egyelőre részletek nem derültek ki arról, hogy milyen projektbe vonták be  Stępieńt.

Az sem tisztázott, hogy ezzel a Cyberpunk 2077 fejlesztése mekkora veszteséget szenvedett. El kell tolni a tervezett (és még be sem jelentett) megjelenést, vagy minden haladhat az ütemterv szerint? Reméljük hamarosan mindenre fény derülhet.

Ti milyen játékot vártok a Blizzardtól, amihez mindenképp Stępień segítségére van szükség?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!