Négy játékban oszthatjuk a virtuális pofonokat a 11. Budapest Beatdown-on!

A január 26-án, szombaton csatázhatunk Son Gokuként, kardot ragadhatunk Geraltként, de nekivághatunk Ryuként is, a végső cél úgysem lehet más, minthogy mi legyünk az igazi King-ek.

Ebben a ringben senki nem veszíthet. A Budapest Beatdown ugyanis egy olyan verekedős játékokat felvonultató versenysorozat, mely több játékban is lehetőséget ad a szerencsét próbálóknak, hogy megmutassák kik hazánk legjobb virtuális bunyósai. Ezen felül pedig az elsődleges cél a közösségek összekovácsolása és a remek légkör megteremtése. A január 26-án, immáron 11. alkalommal életre hívott e-sport viadalra 500Ft a nevezés. Fontos azonban megemlítenem, hogy az előnevezés nem kötelező, helyszínen is lehetséges.

A kéthetente szombatonként megrendezésre kerülő eseményre négy játékban is lehet nevezni, a menetrend pedig az alábbiak szerint alakul:

  • 14:00 - 15:15 : Street Fighter V
  • 15:30 - 16:45 : Dragon Ball FighterZ
  • 17:00 - 18:45 : Tekken 7
  • 19:00 - 20:45 : Soul Calibur VI

A nyereményt illetően a szervezők elmondása szerint a nevezési díjat osztják szét a győztesek között. Az érdeklődőket az EastsideRED Studio (1102 Budapest, Bánya utca 2.) tárt karokkal várja, ahol garantált lesz a hamisítatlan FGC hangulat.

Természetesen, –aki nem tud eljutni ezen a szombat a helyszínre, de érdekli, hogy miként is néz ki egy ilyen nap–, az ne maradjon le a MAVIK élő közvetítéséről:

Nézd meg MavikTV élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!