Nomád-túlélő MMO érkezik hamarosan: ez a Last Oasis

Nomád-túlélő MMO érkezik hamarosan: ez a Last Oasis

Amikor már azt hitted nem lehet újítást hozni az MMO-k világába. Hamarosan érkezik a Last Oasis!

Legutóbb megemlékeztünk az Atlas kabaréba illő megjelenéséről, ami az ARK készítőjének legújabb kalózos-fantasy MMO-jaként már december 22-e óta elérhető Steamen korai hozzáférésben.

Ezúttal is egy érdekes koncepciót mutatunk be nektek. A Donkey Crew által fejlesztett Last Oasis valami egészen új megközelítésből próbálja elnyerni az MMO rajongók szimpátiáját.

Akik Miyazaki Vándorló palotáján nőttek fel, vagy megnézték a nemrég mozikba érkező Ragadozó városokat, rögtön otthon érezhetik magukat a Last Oasis világában. Ebben a játékban hatalmas, steampunk lépegető hajók lesznek majd, amik köré felépül az egész játékmenet. Saját magunk által, vagy csapatban is építhetünk ilyen monstrumokat, amiket felszerelhetünk megfelelő tűzerővel, hogy az ellenséges gépeket lezúzzuk vele. A nomád-túlélő vonalat meghatározzák a szélsőséges viszonyok. A Föld forgása egyszer csak abbamaradt, így két részre szakadt az általunk ismert világ. Amíg az egyik oldalon a perzselő forróságot kell leküzdeni, a túloldalt a fagy és a sötétség uralkodik. A klasszikus RPG elemek itt sem hiányozhatnak: gyűjtögetés, craftolás, szintezés és az elengedhetetlen harc. További részleteket egyelőre még nem tudunk, de a közelgő megjelenés miatt, hamarosan fény derülhet mindenre!

A Last Oasis jelenleg még nem elérhetőm, de a zárt bétára már tudtok jelentkezni! Kövessétek Steamen a híreket, ha nem akartok lemaradni a hivatalos, ígéretek szerint tavaszi megjelenésről.

Nektek bejön ez a stílus?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!