Láthatatlanok lehetünk és teleportálhatunk egy új bugnak köszönhetően

Láthatatlanok lehetünk és teleportálhatunk egy új bugnak köszönhetően

Vajon ezt sikerült kijavítani hamarabb, mint a Double Pumpot?

Újabb hihetetlen bugra jöttek rá a játékosok a 7.30 frissítés után. Sajnos megint a kliens oldali edit okozza a problémákat, a hiba pedig olyan nagy, hogy könnyen újra kivehetik az instant editnek is nevezett mechanikát. A glitch-et azért nem könnyű reprodukálni, hisz egy olyan egérre van szükségünk, ami végtelen ideig tudja pörgetni a görgőt.

New scroll edit exploit/bug where you can invisibly free roam. Source video explanation in comments from r/FortNiteBR

A videó hirtelen egy kicsit sok információt tartalmazhat, de a bugoltatás igazán egyszerű, egy 1x1-be be kell zárnunk magunkat, ahonnan kijöhetünk edit nélkül. Ezután egy padlónál kell elindítanunk a végtelen editelést, ami be, majd kilép folyamatosan az edit modból. Innentől már utunkra is kelhetünk, hiszen nem lát senki. Arra viszont figyelni kell, hogy a sebzésre nem vagyunk immúnisak, egy kósza golyótól is meghalhatunk. A trükk lényege viszont, hogy igazából csak körbenézünk a pályán, majd amikor elengedjük az editelést, akkor visszadob minket a játék az 1x1-esbe, mivel gyakorlatilag nem mozdultunk el.

Ez a hiba könnyedén tönkreteheti bárki játékát, ráadásul borzasztóan hasznos lehet szinte minden szituációban. A Fortnite történelmében már számos buggal találkozhattunk, de az szinte biztos, hogy ez viszi a prímet. Egyelőre hivatalos álláspont nem érkezett az Epic felől és szinte biztosak vagyunk benne, hogy hamar javítják, de a kihasználásáért könnyen kitiltás járhat, így csakis saját felelősségre használjátok!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!