IEM Katowice Major - itt az új DeadFox matrica

IEM Katowice Major - itt az új DeadFox matrica

CS:GO - Ti milyen matricákra pályáztok?

Megérkezett a szokásos csütörtöki frissítés, amiben a régóta várt IEM Katowice 2019 Major matricákat is megkaptuk, illetve sokak meglepetésére egy Viewer Pass-t is magába foglalt az update. Hogy ez pontosan mit is jelent, mit tartalmaz, valamint hogyan és mennyiért szerezhetitek meg, arról itt olvashattok.

Viszlát ingyen Major droppok! - Megérkezett a Katowice Viewer Pass

Lehet, hogy ezzel a rendszerrel még a nézők járnak jobban.

A matricák mindig is nagy népszerűségnek örvendtek a CS:GO közösségben; nincs ez most sem másképp, hiszen a rajongók máris elkezdték kedvenc csapataik és játékosaik matricájának beszerzését. Mivel a FACEIT Majorön remekül szerepelt a HellRaisers, és elérték a Legendák státuszt is, ők automatikus a legjobb 16 között várják ellenfelüket Lengyelországban, és persze mind az öten megkapták a saját matricájukat is.

Az egyik leginkább keresett matrica jelenleg azonban nem a HR-hez, de még csak nem is valamelyik Legendás csapathoz tartozik. Az ausztrál Grayhound Gaming játékosai most először jutottak ki Major tornára, –így a csapat irányítója, Oliver "DickStacy" Tierney is saját matricát kapott. Napokig ment a találgatás, hogy vajon milyen lesz az enyhén troll nevű játékos aláírása és volt is olyan változat amit visszadobott a Valve, egészen addig amíg el nem érkeztünk a végleges változathoz.

Ahogy már megszokhattátok, –legyen szó akár a csapatok, akár a játékosok matricájáról–, mindkettő elérhető a szokásos sima, foil és holo változatban is. Az IEM Katowice Major összes matricáját a lenti galériában nézhetitek meg. Nektek hogy tetszik a dizájn? Személy szerint, kicsit túl egyszerűnek találom ezt a kerek formát, a FACEIT Major London és az ELEAGUE Major Boston is vadabb, izgalmasabb matricákat kapott.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!