A StarLadder szervezheti a következő Majort, –méghozzá Németországban

A StarLadder szervezheti a következő Majort, –méghozzá Németországban

Három év után újra Németországba látogathat a profi CS:GO legnagyobb versenye.

Ma kaptuk meg a CS:GO legújabb frissítését amiben végre megkaptuk az IEM Katowice Major matricáit, és egy sokakat felháborító Viewer Pass-t is. Ha lemaradtatok volna a hírről a lenti cikkben bepótolhatjátok, –most nem az egy hét múlva kezdődő Majorről szeretnék beszélni, hanem arról amiről tudjuk, hogy lesz, hiszen már jó pár éve két Major van egy évben, de részleteket még nem tudunk róla.

Viszlát ingyen Major droppok! - Megérkezett a Katowice Viewer Pass

Lehet, hogy ezzel a rendszerrel még a nézők járnak jobban.

Pontosabban csak nem tudtunk róla, –egészen eddig, hiszen a StarSeries & i-League versenyeket szervező StarLadder menedzsere, Alex "Alex007" Trushliako Twitter bejegyezése több, mint árulkodó. Szoros együttműködésben dolgoznak a Blizzard-dal és a soron következő CS:GO Majort is ők rendezhetik. Persze hamar rájött Alex007, hogy nem feltétlen publikus még ez az információ és gyorsan azzal takarózott, hogy nem a következő Majorre gondolt, hanem tavasszal érkező StarSeries & i-League hetedik szezonjára.

Nem csak CS:GO Majort rendeznének egyébként, hanem mivel Berlinben nyitna egy központot a cég, így Európába hoznák a PUBG Europe League (PEL) versenyét is. Egyhamar valószínű, hogy nem fogják megerősíteni ezt a hírt, de feljegyeznünk mindenképpen érdemes az esetleges első StarLadder Majort. Bennem felvetett azért a hír némi kételkedést; nem biztos, hogy a Valve helyében nekik adnám a Major rendezési jogokat, de ez még a jövő zenéje. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!