Szinte ingyen: egy kóla áráért négy fantasztikus Paradox játék

Szinte ingyen: egy kóla áráért négy fantasztikus Paradox játék

A Humble Bundle legújabb csomagjában a Paradox Interactive legjobb címeire csaphattok le, –szinte ingyen!

A Humble Bundle ismét robbantott! A legújabb csomagba a Paradox Interactive legjobbjaira csaphatunk le fillérekért. A grand stratégia és az őrült szórakozás szerelmesei ne keressenek mást, itt megtalálják a tökéletes játékokat!

1 dolláros csomag

Nagyjából 285 forintért olyan remekművekre csaphatunk le, mint a Crusader Kings 2, ami DLC-k nélkül is kiváló szórakozást nyújt az ambiciózus uralkodó-palántáknak, a Magicka 2-ben haverokkal együtt kalandozhatunk és pörkölhetünk oda egymásnak, vagy a szörnyeknek. Kötelező vétel a legkisebb csomag mindenkinek, 0-99 éves korig!

Középső csomag

A második tierben az Age of Wonders III és a Europa Universalis IV viszi a prímet. Ezekért a zseniális alkotásokért ÉS az 1 dolláros csomag minden játékáért együtt jelenleg 6 dollárt (1800 forintot) kell kicsengetnünk, de még így is beleférhet a költségvetésbe. 

12 dolláros csomag

A legutolsó négyesért ÉS az előző hét programért ÖSSZESEN 12 dollárt kell letenni az asztalra, de ezért a pénzért több száz órányi tartalmat kapunk. Az EUIV kiegészítője, az AoW III és a Magicka 2 összes DLC-je mellett a Steel Divison: Normandy 44-et zsákolhatjuk be. A világháborús RTS-t ilyen olcsón még nem vehettétek meg és ez csak egy játék, ami már megéri a 12 dollárt.

A Humble Bundle legújabb csomagját vétek lenne kihagyni, mivel ilyen tartalmas és kiváló játékokkal teletömött ajánlatot rég kaptunk az egyik kedvenc online játékboltunktól. Még 12 napotok van behúzni a játékokat, ne szalasszátok el!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

  

Kövess Minket!