Kory-nak még a falak sem voltak akadályok – az MNEB negyedik hetének legszebb pillanatai

Kory-nak még a falak sem voltak akadályok – az MNEB negyedik hetének legszebb pillanatai

Szép lövésekben továbbra sem volt hiány az alapszakasz félidejénél sem.

A címben említettek mellett főszerepet kapott egy Desert Eagle és egy AWP négyes is. Mutatjuk a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság CS:GO alapszakasz negyedik hetének öt legszebb momentumát.

COOLIO & HEGGE 2V4

Dupla emberhátrányból sikerült kört nyernie a PixelFire coolio-Hegge párosának a kedden zajló Jöttünk, láttunk, nyertünk mérkőzésén 9-10-es állásnál, mely szituáció megoldásával sikerült kiegyenlíteniük, –sőt, sikerült is győzniük 16-13-ra, mely az első győzelmet jelentette a skraddy irányította csapatnak.

KORY ENTRY FALON ÁT

God Is With Us játékosa, kory egy pont jó időben elkapott lövéssel szerzett emberelőnyt csapatának Overpass-on, az áldozat pedig pont a sokak által kedvelt Tigene lett. A lövés után a kommentátori reakció konkrétan megfizethetetlen, –ami érthető is, hiszen kb. senki se tudott köpni-nyelni a látottak után. A meccset végül a GIWU nyerte 16-7-re.

TORZSI NÉGYES

Szintén egy AWP-vel bemutatott akció gazdagította a szerdai napot, melyet Torzsás " torzsi " Ádám kreált a PixelFire ellen Inferno-n. A klipben kitűnő példát mutat arra a HoP eSports játékosa, hogy hogyan is kell ezt a fegyvert haszálni úgy igazán. Szükség is volt erre a megmozdulásra, hiszen a PixelFire hosszabbításra hozta vissza a mérkőzést, ott azonban összekapta magát már a HoP és 19-17-es győzelmükkel újabb három pontot zsebelhettek be.

SZARVASMARHA 1V4

Egy másik HoP eSports játékos, SzarvasMarha is megvillantotta foga fehérjét a PixelFire ellen, ami –az előző akcióval ellentétben– még a mérkőzés korai szakaszában történt. Bár az összes ellenfelét nem tudta likvidálni, az idővel kitűnően játszott, melynek körgyőzelem volt a díja.

BODITO ÉS A DESERT EAGLE

Budapest Five és a Nice Gaming visszavágóján történtek az alábbi képsorok. Bodito már az osztályozó kupán is megmutatta, hogy mire is képes a sivatagi sassal, ahol a pálya szintén Cache volt, –igaz, akkori dupláját még egy 1v2 szituáció megoldásával is fűszerezte. Most azonban bodito csak jött, látott, és fejelt, –a meccset azonban nem sikerült megnyerni, hiszen 16-13-as vereséget szenvedtek az N6-tól.

Reméljük az ötödik hét keddi napja is legalább olyan akciódús lesz, mint amilyen az elmúlt hét volt!...

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!