Egy teória szerint a 8. Fortnite szezon a kezdetekhez vihet minket vissza

Egy teória szerint a 8. Fortnite szezon a kezdetekhez vihet minket vissza

A Dusty Depot utalások egy kicsit túlcsordultak mostanában. Érdekes lenne a mostani cuccokkal visszamenni oda, ahol az egész kezdődött.

A következő szezon nemsokára elérkezik. Egyre többen maxolják ki a Battle Pass-okat, ahogy pedig lenni szokott, egyre többen gyártanak légvárakat azzal kapcsolatban, hogy most akkor mi is történik majd itt. Ezen elméletek legtöbbje teljesen elrugaszkodik a józan gondolkodástól, –sőt, szerintem sokan csak iszonyatosan nagyot akarnak mondani–, de vannak olyanok is, amik átgondoltak, és lehet bennük valami. Pont ezért tetszett meg LeOsaru okfejtése és teóriája, hiszen tele van magyarázattal és logikus érvekkel. Persze azt is hozzátenném, hogy nekem még mindig nagy kedvenc az első három szezon és Osaru szerint ez jöhet vissza, node lássuk miről is van szó.

Egy párhuzamos valóságban

Gyakorlatilag mostanában minden tele van a földrengésekkel, amik már napok óta kínozzák a pályát, és hozzák a frászt a játékosokra. Az előző szezonban megérkezett a két varázsló, Castor és Elmira, akik képesek irányítani a rifteket a történet szerint. Ezenkívül odarakhatnak lámákat, ahova akarnak. (Llamacadabra emote) Továbbá azt is láttuk, hogy azok, akik anno a legnagyobb meteorit körül felépítettek mindent, most Wailing Woods alá csináltak egy bunkert, ahol olyan rifteket és portálokat találunk, amik soha nem záródnak be. Ezek pedig vélhetően nem csak a térben tudnak áthelyezni majd embereket, hanem az időben is. Sőt eljöhet az a pont, amikor minden visszamegy. A pálya visszaváltozik még a meteor előtti időkre, viszont a fegyverek, az eszközök és főleg a meta megmarad. Ezt az is alátámasztja, hogy egyszerűen túl sok utalást kapunk Dusty Depot-ra. Ott volt a BP 98-as szintjéhez járó töltőképernyő és persze az Unvaulted esemény is. Itt egy olyan részét látjuk Dusty Depot-nak, amit már leromboltak: a kék épületet. 

Az új sziget

Persze az utalások jelenthetnek egy új pályát is. Lehet az egésznek az alapja, hogy az eddigi dolgokat egy másik helyen újjáépítik. Nem lesz kráter, csak újra megjelenik a régi/új Dusty. Kevin darabjai eltűnnek, és Tomato Temple helyett jön egy nagyobb Durr Burger. Aztán, mikor kész az új sziget, akkor lehet a régit elsüllyeszteni és mindenkit átvinni. Hogy most a sárkányok visznek át minket vagy kapunk olyan portálokat, amik segítenek átmenni, az már majdnem mindegy. 

Nem egy rossz elképzelés; részletei, vagy talán az egész még meg is valósulhat, –minden csak idő kérdése.

Nektek van saját teóriátok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!