Grappler Ride, Rift2Go és Rocket Ride - Ilyen az amikor minden összejön

Grappler Ride, Rift2Go és Rocket Ride - Ilyen az amikor minden összejön

A Grapplert egy ideje már kivették, ám ez a videó tökéletes példa arra, hogy a standard felhasználásán kívül mire is volt jó még.

Van olyan, mikor minden úgy jön össze, mint ahogyan azt eltervezzük. Ezért, –ha ilyenkor sikerül nagyot álmodni–, akkor összehozhatjuk azt a megmozdulást, amit szinte lehetetlen replikálni. Nemrég a Reddit hasábjain jött szembe a következő videó, amit azért megnéztünk egy jó párszor, mire újra becsuktuk a szánkat! A lényeg, hogy a srác elindul egy Grappler Ride-dal, utána elnyom egy Rift-to-Go-t, majd amint nyitja a Glidert a haverja lövi utána a rakétát, amit sikeresen el is kap. Ezek után szépen előhúzza a Heavy Snipert, majd leoszt egy fejest az utolsó ellenfélnek úgy, hogy még éppen a rakétán utazik. Persze mindezek után jön az ünneplés, –ha pedig füleltek, akkor a két résztvevő Twitch csatornáját is megismerhetitek. Node, lássuk a manővert!

Grapple Ride To Rift2Go To Rocket Ride Trickshot (First Ever) from r/FortNiteBR

A Grappler sajnos már nem része a játéknak, de ez a videó ékes példája annak, hogy milyen sokoldalú tárgy is volt. Idővel reméljük viszontláthatjuk majd!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!