Hirdetés

Négy pakli, ami hatékony ellenszere az elszaporodó Midrange Huntereknek

A Hearthstone aktuális metája még ugyan képlékeny a nerfek után, máris vannak igencsak jól teljesítő összeállítások. 

Hirdetés

Az ezen a héten érkezett nerfek rendesen felkavarták az állóvizet; a Hearthstone metájában kisebb káosz uralkodik jelenleg. A változtatások miatt egyes paklik, –mint például az Odd Rogue, a Secret Hunter, az Even Shaman, de még az Even Paladin is– megindult a lejtőn lefelé, míg mások, mondjuk a többi Paladin pakli, vagy a Secret Odd Mage, –sőt, még egyes Warrior összeállítások is– a csúcsra törtnek a statisztikai oldalak szerint. Utóbbiak táborát erősíti a Midrange Hunter is, ami ugyan a nerfek előtt is számottevő mennyiségben volt jelen a ladderen, –ráadásul igen szép győzelmi aránnyal is rendelkezett–, most azonban kezd kicsit elvadulni a helyzet és a Metastats adatai alapján a pakli népszerűsége csak nő, mindemellett pedig közel 55%-ot hoz. A körülményeket látva a HSReplay közzé is tett egy listát, ami a legjobb counter deckeket tartalmazza az új Rexxar veszedelem ellen, –nézzük is végig őket szépen sorjában!

Odd Mage

Kód:AAECAf0ECMrDApvTAsPqAs7yAp74AqCAA6aHA6iHAwvsB5vCAuvCAsjHAtvTAtfhArfxAsP4Ar36AqSHA82JAwA=

A nerfek előtti időszakban a Mage számára nem sok babér termett a ladderen, most azonban a játékosbázis újra felfedezte magának az Odd változatot, aminek ezen variánsa 61% győzelmi aránnyal rendelkezik a Midrange Hunterrel szemben. Üröm az örömben, hogy az összeállítás nem éppen dust tárca barát több mint 13 ezres költségével. 

Spell Hunter

Kód: AAECAR8EhwTp0gKG0wKbhQMNjQGoArUDyQSXCMUI3dIC39IC49IC4eMC6uMCh/sCoooDAA==

Loemifar kollégám tegnap már körbejárta a paklit és véleménye szerint továbbra is működőképes a ladderen, feltéve, ha ügyesen variáljuk a Secret lapokat és tudunk alkalmazkodni a Spellstone új mana költségéhez. A lista egyébként árát tekintve középkategóriának minősül, győzelmi aránya 59% körül mozog Midrange testvére ellen.

Odd Paladin

Kód: AAECAZ8FBK8EpwXxBZ74Ag1G8AP1BfkKm8IC68ICg8cCuMcC48sClc4C+9MC0eEC1uUCAA==

Az Odd Paladin eddig is egy bivaly erős pakli volt hosszú idő óta, így nem csoda, hogy a Midrange Hunter ellen is fel tudja venni a versenyt. Az adatok alapján Uther 59.6%-ban veri meg Rexxar szóban forgó változatát, csupán 5180 varázsporért, ami a többi felsorolt paklival összehasonlítva a legolcsóbb megoldás jelenleg. 

Odd Warrior

Kód: AAECAQcEogmS+AKe+AKggAMNS6IE/webwgLK5wKD+wKO+wKe+wKz/AKBhwOLhwPsiQPolAMA

Kevés tragikusabb sors létezik a Hearthstoneban, mint a Warrioré, ugyanis hosszú idő óta nem csak az egyik legnépszerűtlenebb kaszt, de egy kezemen meg tudnám számolni, hány életképes paklija volt az elmúlt egy évben. A mostani nerfek talán hoznak némi változást, ugyanis megjelentek az Odd és Odd Quest listák, amik közül az utóbbi 59%-ban veri meg a Midrange Huntert, a többi pakli ellen pedig 55%-ot teljesít és jelenleg Tier1 besorolással rendelkezik a HSReplayenm viszont több mint 12 ezer varázsporba kerül. 

A felsorolt paklik közül nektek melyik tetszik leginkább? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?