Nem lesz Epic Games Store exkluzív a Cyberpunk 2077

Nem lesz Epic Games Store exkluzív a Cyberpunk 2077

A CD Projekt Red legújabb játéka, a Cyberpunk 2077 a legtöbb online játékáruházban elérhető lesz.

Nem tudni még pontosan, hogy a Cyberpunk 2077 mikor lesz már végre kész, de a rajongóknak egy másik hírrel is örömet tudtak okozni a CD Projekt Red csapatának tagjai. A mostanában egyre divatosabb trendektől eltérően a Cyberpunk 2077 nem lesz Epic Games Store exkluzív cím, mint például a Metro Exodus, vagy a Super Meat Boy 2. Ez több okból is érthető döntés, ezért annyira nem meglepő, hogy a CD Projekt Red csapata nem kereste minden áron az Epic Games virtuális boltját.

A döntés háttérben több dolog is húzódik. Az egyik, hogy a CD Projekt Red rendelkezik saját online játékbolttal. A Good Old Games, azaz a GOG.com már évek óta egy kiváló platform a retró játékok szerelmeseinek. Rendelkezik saját launcherrel, de összeköthetjük a legtöbb játékot már a Steam felhasználónkkal is, így a multi-launcher élmény garantált. További érv, hogy ne csak az Epic Games Store-on jelenjen meg a játék, hogy a Steamen óriási sikere van a harmadik résznek. A Steam Awards mellett, az eladási toplistákon is szinte mindig ott találjuk a Witcher 3-at az elsők között. Felelőtlenség lenne egy ekkora rajongói bázist cserbenhagyni.

A Cyberpunk 2077 munkálatai zajlanak tovább, –és még az sem hátráltatja őket, hogy a hatalmas projekt egyik fogaskerekét, a kreatív igazgatót is elveszítették.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!